Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το «σούπερ» ταλέντο Μιχαέλα Χείλαρη και η σύνδεσή της με τις Νηρηίδες Φθίας!

Το «σούπερ» ταλέντο Μιχαέλα Χείλαρη και η σύνδεσή της με τις Νηρηίδες Φθίας!

Το «σούπερ» ταλέντο Μιχαέλα Χείλαρη και η σύνδεσή της με τις Νηρηίδες Φθίας!

Η 12χρόνη Μιχαέλα Χείλαρη δεξί εξτρέμ της ομάδας Κορασίδων του Ολυμπιακού Γαλατσίου και παίχτρια της Γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Γαλατσίου στην Γ΄Εθνική 7ο όμιλο είναι επαγγελματίας ήδη και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Σε ηλικία μόλις 8 ετών ξεκίνησε να παίζει το αγαπημένο της άθλημα , το ποδόσφαιρο , σε πλατιές αλάνες άλλα και στο σχολείο της με άλλα παιδιά.

Στην ηλικία των 9 ετών έκανε εγγραφή στην ομάδα του ΑΟ Ν.Ιωνίας στο καλοκαιρινό τμήμα. Αυτή ήταν και η αρχή για μια πραγματικά απίστευτη ως τώρα πορεία στο γυναικείο ποδόσφαιρο για την Μιχαέλα.
Τον Σεπτέμβρη το ίδιου έτους (2022) εντάχτηκε στην ομάδα Κορασίδων του ΑΟ. Από την πρώτα κιόλας παιχνίδια έδειξε την τεχνική της κατάρτισή. Ήδη μέχρι τον Δεκέμβρη είχε γίνει η πρώτη σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ και πολλές ασίστ.

Τον Δεκέμβριο έκανε δοκιμαστικό στις κεντρικές σχόλες του Ολυμπιακού όπου έγινε αμέσως δεκτή από την ΠΑΕ με υποτροφία ενημερώνοντας μας οτι ξεκινάει η ένταξη της στην σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης.
Ταυτόχρονα αγωνίζεται και στην ομάδα του ΑΟ Ν.Ιωνιας συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στην πρώτη της εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού συμμετείχε σε τουρνουά Παγκορασίδων όπου σε 5 συνεχόμενους ΑΓΩΝΕΣ την ίδια μέρα σημείωσε 6 γκολ και έγινε η πρώτη σκόρερ οχι μόνο της ομάδας αλλά και του τουρνουά βοηθώντας να πάρει την πρώτη θέση η ομάδα του Ολυμπιακού.

Η νεαρή αθλήτρια συνδέεται μάλιστα και με τις δικές μας Νηρηίδες Φθίας. Όταν η ομάδα της Φθιώτιδας είχε επισκεφθεί την Αθήνα, η Μιχαέλα είχε έρθει σε επαφή με τις Νηρηίδες Φθίας και τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Λύτρα, είχε βρεθεί στο δείπνο της ομάδας ως καλεσμένη ενώ της είχαν χαρίσει και μία εμφάνιση της ομάδας με το νούμερο «12» το οποίο είναι το αγαπημένο της εξτρέμ του Ολυμπιακού Γαλατσίου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button