Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωαννίδης: Πρόταση δεν υπάρχει… και μπορεί να ανεβάσει την τιμή του!

Ιωαννίδης: Πρόταση δεν υπάρχει... και μπορεί να ανεβάσει την τιμή του!

Ο Παναθηναϊκός για τις επόμενες 40 ημέρες δε θα έχει τίποτα άλλο στην ατζέντα του. Παρά μόνο την προσπάθεια κατάκτησης τίτλων. Είναι εξάλλου και η μοναδική ομάδα που ακόμα διεκδικεί το νταμπλ. Η Super League και το Κύπελλο. Μέσα και στα δύο. Στο -1 από την κορυφή και στον τελικό με τον Άρη.

Όταν ολοκληρωθεί, ωστόσο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός θα μπει σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα καλοκαίρια των τελευταίων ετών. Η κατάκτηση ή όχι τίλων θα παίξει ρόλο στην παραμονή του Τερίμ. Δεδομένο και λογικό.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το μεγάλο κεφάλαιο που ακούει φυσικά στο όνομα Φώτης Ιωαννίδης. Ο κάπτεν πλέον της ομάδας είναι παίκτης που έχει τραβήξει πολλούς σκάουτ προς την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός διατρανώνει πως δεν είναι προς πώληση. Αλλά ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να πάει κόντρα στους νόμους της αγοράς. Αν έρθει μια πρόταση στα 20 plus εκατομμύρια, ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα δε θα το συζητήσει.

Δυο σημαντικές παράμετροι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία τους. Οχλήσεις πολλές. Πάνω από 10. Με τελευταία όχι χρονικά αλλά σε σημαντικότητα αυτή της Γουέστ Χαμ, όπως είχαν αποκαλύψει στο Νησί. Ισχύει αλλά προς το παρόν είναι σε επίπεδο ενημέρωσης.

Δεύτερο επίσης και σημαντικό. Σε άλλα επίπεδα θα είναι η τιμή του Ιωαννίδη αν η ομάδα του κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια. Αν ο Παναθηναϊκός πανηγυρίσει, τότε οι ομάδες που τον θέλουν και θα το σκεφτούν ακόμα καλύτερα αλλά και θα πρέπει να ανέβουν αρκετά.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button