Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών ενάντια στη βία

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών ενάντια στη βία, που διοργάνωσε το σωματείο μας το Σάββατο 20 Απριλίου στο Δημοτικό γήπεδο Μεγάλης Βρύσης, με την υποστήριξη της Π.Ε. Φθιώτιδος και του Δήμου Λαμιέων.

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών ενάντια στη βία, που διοργάνωσε το σωματείο μας το Σάββατο 20 Απριλίου στο Δημοτικό γήπεδο Μεγάλης Βρύσης, με την υποστήριξη της Π.Ε. Φθιώτιδος και του Δήμου Λαμιέων.

Στο τουρνουά συμμετείχαν εκτός της ομάδα μας, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC κι ο ΑΟΓ ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ.

Για την ιστορία και μόνο, νικητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αφού όλες οι ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε αναμετρήσεις των 30΄.

Τους αγώνες παρακολούθησε και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 με επικεφαλής τον team manager της ομάδος Γιώργο Ζαγγανά.

Παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος επί θεμάτων Αθλητισμού και Παιδείας κ. Παναγιώτης Παρχαρίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Χρήστος Ταξίδης και το μέλος ΕΠΣ Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Ράπτης.

Έπαθλα απονεμήθηκαν σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος, καθώς και στην πρώτη σκόρερ του τουρνουά αθλήτρια του ΠΑΟΚ Φωτεινή Μπουρονίκου, ενώ μετάλλια πήραν όλες οι αθλήτριες και οι συνοδοί των ομάδων. Τις απονομές έκαναν ο κ. Ταξίδης, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Πατήρ Αριστείδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών κ. Αντώνης Κιουρεξίδης και ο κ. Ράπτης.

Στο γεύμα που ακολούθησε προς τιμή των ομάδων, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους κ. Κιουρεξίδη, Κωνσταντίνο Παύλου (Πρόεδρο του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC) και στην κα Παρασκευή Ζιώγα (Πρόεδρο του ΓΠΟ Πιερίδες Μούσες) για την πολύχρονη προσφορά τους στο χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών, όπως επίσης στους Ο.Π.ΑΣΤ.Ε. και Δήμο Λαμιέων για τη συμβολή τους στη διοργάνωση του τουρνουά.

Και οι 6 αγώνες του τουρνουά θα ¨ανέβουν¨ στο κανάλι μας στο youtube (ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964).

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 θεωρεί υποχρέωσή του ευχαριστήσει τα τρία σωματεία που συμμετείχαν στο τουρνουά, τους συνδιοργανωτές (Π.Ε. Φθιώτιδος – Δήμο Λαμιέων), τους γιατρούς κους Βασίλη Χριστόπουλο και Αλέξανδρο Αλεξίου για την ιατρική κάλυψη των αγώνων, τον διαιτητή κ. Κωνσταντίνο Αναγνώστου που διηύθυνε και τις 6 αναμετρήσεις, καθώς επίσης και τις παρακάτω επιχειρήσεις της πόλης μας για τη συμβολή τους:

α. ΝΤΟΥΒΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.

β. PELMONDS

γ. ΚΑΡΕΛΛΗΣ GROUP

δ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

ε. ΙΝΤΕΡΚΑΤ

στ. ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΟΝΤΙΚΑΣ

ζ. ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

η. Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε.

θ. ΥΙΟΙ Σ. ΑΓΓΕΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ι. NEXTPRINT

ια. TIMEOUT – ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

ΠΕκ του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button