Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: Αυτός παίρνει μεταγραφή!

Ποιος παίκτης του Βόλου είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ποιος παίκτης του Βόλου είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ουδείς γνωρίζει πώς θα είναι ο Βόλος του χρόνου. Ακόμη και εάν σωθεί, ο Αχιλλέας Μπέος έχει ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρήσει.

Αυτή η αβεβαιότητα περνά και στο εσωτερικό του κλαμπ. Ορισμένοι παίκτες το έχουν πάρει απόφαση να αποχωρήσουν. Ακόμη και εάν παίζουν διαρκώς.

Πρόσφατα ο Αλέξης Καλογερόπουλος ήρθε στο επίκεντρο λόγω της υποψηφιότητάς του για το βραβείο Golden Boy. Ο 19χρονος, που λίγους μήνες πριν ανηφόρισε από τον Πειραιά προς τη Μαγνησία, παίζει σταθερά βασικός και προσελκύει πάνω του βλέμματα.

Ναι μεν δεν ξεκίνησε ιδανικά για εκείνον η περιπέτειά του στους Θεσσαλούς, αλλά από τη στιγμή που βρήκε την πόρτα της ενδεκάδας, είναι ελάχιστα τα ματς που δεν ξεκίνησε. Στα πλέι άουτ δεν έχει χάσει λεπτό ο διεθνής με την Ελπίδων Καλογερόπουλος. Με το εθνόσημο, πάντως, μόλις μία συμμετοχή έχει και αυτή στο τελευταίο ματς με την Ανδόρα.

Εν αντιθέσει με τον Φώτη Κίτσο, ο δικός του δανεισμός έχει στεφθεί με επιτυχία: 25 ματς (πάνω από 2000 λεπτά) για ένα ’04 στην Super League 1 δεν τα λες λίγα! Ο Βόλος δύσκολα θα τον κρατήσει όσο επικρατεί ένα θολό τοπίο στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Ωστόσο, θα τη βρει την άκρη ο νεαρός. Μπορεί η επιστροφή στον Ολυμπιακό να φαντάζει ζόρικη, αλλά η πόρτα της Ευρώπης έχει ανοίξει…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button