Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέρασε από την Καλαμάτα ο Ολυμπιακός!

Με ένα καθαρό σκορ, ο Ολυμπιακός πέρασε με νίκη από τη Μεσσηνία.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Καλαμάτα, αφού νίκησε την τοπική ομάδα με 2-0 και στην ουσία κλείδωσε την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν νωρίς το σκορ. Ο Ραντζέλοβιτς με έξοχο σουτ έγραψε το 0-1 στο 6ο λεπτό.

Στο 16’, ο Ράκιτς βρέθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά ο Αλέν του έκλεισε το οπτικό πεδίο και δεν του επέτρεψε να εκτελέσει.

Στο 24’, οι γηπεδούχοι απείλησαν, με τον Ράκιτς να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αλέν.

Τρία λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες είχαν τη δική τους καλή στιγμή, με τον Γκασπάρ να σουτάρει με δύναμη μέσα από την περιοχή, ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 36’, η ομάδα της Μεσσηνίας άγγιξε την ισοφάριση, με τον Ράκιτς να παίρνει την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά δεν έβαλε σωστά το κορμί του και η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 39’ με την κεφαλιά του Γκερέρο που έφυγε άουτ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τους Μεσσήνιους, με τον Νατσιόπουλο να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Αλέν ήταν σε καλή θέση και έδιωξε σε κόρνερ (47’).

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μεριά εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλάγια θέση, αλλά ο Στεφανάκος έδιωξε. Ο Ολυμπιακός πέτυχε σε εκείνο το σημείο και δεύτερο γκολ με τον Χριστοδουλόπουλο να βρίσκει δίχτυα μετά τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, ωστόσο και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη δύο μεγάλες φάσεις και ένα δοκάρι του Γκερέρο για μεγαλύτερο σκορ. Το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button