Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Αρσεναλ ο Καθόρλα

Μετά από περίπου ενάμισι χρόνο αγωνίας και σκληρής προσπάθειας ο Σάντι Καθόρλα επέστρεψε, χθες, ξανά στις προπονήσεις της Αρσεναλ.

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος άσος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα, τον Οκτώβριο του 2016. Δύο μήνες αργότερα μπήκε ξανά στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά που είχε στον αστράγαλο.

Παρά τις οκτώ (!) επεμβάσεις που έκανε, η πληγή δεν επουλωνόταν με αποτέλεσμα να μολυνθεί και έκανε μεγάλο αγώνα για να διασώσει την καριέρα του.
Μάλιστα, παρά τις αρκετές επιτυχημένες αντιβιοτικές αγωγές, υπήρχαν φόβοι ότι ο πρώην άσος των Βιγιαρεάλ και Μάλαγα θα μπορούσε να χάσει ακόμη και το πόδι του, λόγω μόλυνσης του αίματος.

Τα προβλήματα για τον Καθόρλα ξεκίνησαν όταν υπέστη μία αποκοπή των οστών σε διεθνές ματς της Ισπανίας με τη Χιλή τον Σεπτέμβριο του 2013 κι έκτοτε του έγινε συνήθεια να παίζει με πόνο στο δεξί του πόδι.

Εγχειρίστηκε στο γόνατο τον Δεκέμβριο του 2015, πριν την επέμβαση του τένοντα στην πελματιαία περιοχή ένα χρόνο αργότερα. Ο Καθόρλα έχει συμβόλαιό με την Άρσεναλ έως τον Ιούνιο και εκτιμάται πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου. «Είμαι μια μεγάλη ημέρα για μένα», αρκέστηκε να δηλώσει ο άτυχος Ισπανός άσος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button