Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠαίδων - ΝέωνΤοπικό Ποδόσφαιρο

Εκπαιδευτική εκδρομή για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου θα έχει την χαρά αύριο Σάββατο να φιλοξενηθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ ΟΠΑΠ Αρένα για μία ξενάγηση.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου θα έχει την χαρά αύριο Σάββατο να φιλοξενηθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ ΟΠΑΠ Αρένα για μία ξενάγηση.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας:

Όπως έχουμε ξαναπεί τα καλύτερα δεν έρχονται………

Τα καλύτερα τα φέρνουμε!!!!

Αύριο Σάββατο 27/04/2024 ο σύλλογός μας πραγματοποιεί μια πολύ όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή!!!
Μια εκδρομή που βασίζεται αποκλειστικά στην τέλεια συνεργασία της Ακαδημία ποδοσφαίρου ΜΩΛΟΥ με το δίκτυο AEK FC Academy / Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ και όλους τους γονείς των μικρών αθλητών που στηρίζουν ηθικά αλλά και οικονομικά κάθε δραστηριότητα του συλλόγου του χωριού μας!!

Σύλλογος μικρός αριθμητικά άλλα πολύ μεγάλος σε δράσεις και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και στη συνέχεια στα αθλητικά δρώμενα.

Ο κ. Λεωνίδας Χαντζημιχάλης διοικητικός υπεύθυνος οργάνωσης δικτύου και ο τεχνικός διευθυντής κ. Ηλίας Κυριακίδης σε συνεργασία με τον υπεύθυνο ακαδημίας μας έχουν οργανώσει την εκπαιδευτική αυτή εκδρομή η οποία περιλαμβάνει ξενάγηση στους εξωτερικούς χώρους του ΑΓΙΆ ΣΟΦΙΆ – ΟΠΑΠ ΑΡΈΝΑ, του προσφυγικού μουσείου Ελληνισμού και όπως λέμε και στο ποδόσφαιρο, η τύχη είναι με τους δυνατούς, πριν δύο μέρες είναι στη διάθεση του κοινού και το μουσείο της ομάδας AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ και όσα παιδιά και γονείς έχουν την επιθυμία θα μπορέσουν να το επισκεφτούν!!!!

Στη συνέχεια υπάρχει η ξενάγηση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα από τον κ. Ηλία Κυριακίδη.

Τέλος, μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Υπευθύνου της Ακαδημίας Μώλου «κλείστηκαν» φιλικές αναμετρήσεις με την «@Falcons Football Academy» ακαδημία που ανήκει στο πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 κύριο Kostas Katsouranis!!!

Για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια δραστηριότητα-εκδρομή-παιχνίδια χρειάζεται συνεργασία και μεράκι.

ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΕΚ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΩΛΟΥ-ΓΟΝΕΙΣ🤝💪✌️
Μόνος σου πας γρήγορα……….
Παρέα πάμε πιο μακριά……
Με εκτίμηση
το Δ.Σ

Διαβάστε επίσης

Back to top button