ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τρομερό σερί με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» – Δεν την αφήνει ούτε να σκοράρει (vids)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία την Κυριακή (28/4, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD) σε ένα ματς που τα τελευταία χρόνια αποτελεί… παράσταση για έναν ρόλο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία την Κυριακή (28/4, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD) σε ένα ματς που τα τελευταία χρόνια αποτελεί… παράσταση για έναν ρόλο.

Μέχρι στιγμής, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί σε 7 παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την Stoiximan Super League, από τη σεζόν 2017/18, όταν και η ομάδα από την Φθιώτιδα έκανε την εμφάνισή της στη μεγάλη κατηγορία, με τους Πειραιώτες να βγαίνουν νικητές σε όλα.

Τελευταίο ήταν για την 3η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 4-0, χάρη σε τέρματα των Μασούρα, Φορτούνη και Ελ Κααμπί, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος είχε σημειώσει αυτογκόλ για το 3-0.

Δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ

Οι Πειραιώτες δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ από την Λαμία στο «Καραϊσκάκης» σε αγώνες πρωταθλήματος, γεγονός αξιοσημείωτο δεδομένου των 7 παιχνιδιών που έχουν παίξει οι δύο ομάδες.

Μάλιστα έχει σημειώσει και 17 γκολ, δηλαδή σκοράρει κάτι περισσότερο από 2 γκολ ανά ματς κόντρα στους Φθιώτες.

Δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο όμως στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου. Στα δύο παιχνίδια που έχουν αναμετρηθεί Ολυμπιακός και Λαμία για το Κύπελλο Betsson, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα

Μάλιστα στο ένα από αυτά, είχε πάρει και μια επική πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης νικώντας με 1-0, σε ένα ματς που ο Κώστας Φορτούνης είχε χάσει τεράστια ευκαιρία να δώσει την πρόκριση στους Πειραιώτες (3-3 το πρώτο παιχνίδι και ενώ ίσχυε το εκτός έδρας γκολ), καθώς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Θα καταφέρει να σπάσει την κατάρα την Κυριακή (28/4) η Λαμία, ή οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ακόμα ένα εύκολο βράδυ;

Αναλυτικά τα μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό:

  • 15/1/18: Ολυμπιακός-Λαμία 2-0
  • 16/12/18: Ολυμπιακός-Λαμία 3-0
  • 28/9/19: Ολυμπιακός-Λαμία 2-0
  • 7/3/21: Ολυμπιακός-Λαμία 3-0
  • 19/12/21: Ολυμπιακός-Λαμία 1-0
  • 30/12/22: Ολυμπιακός-Λαμία 2-0
  • 3/9/23: Ολυμπιακός-Λαμία 4-0

 πηγή: monobala.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button