Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έρχεται ξήλωμα – Διώχνει κόσμο ο Αλαφούζος

Ο Παναθηναϊκός θα πάει για μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός θα πάει για μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι.

Ο Φατίχ Τερίμ δύσκολα θα το γυρίσει το χαρτί ακόμη και εάν ο Παναθηναϊκός πάρει τα δύο παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα και κατακτήσει το Κύπελλο στη συνέχεια.

Απώλεια του τελευταίου ή ακόμη χειρότερα και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου θα ισοδυναμεί με καταστροφή και εκεί θα ακολουθήσει κύμα φυγής. Ακόμη, όμως, και εάν όλα κυλήσουν ομαλά έως το φινάλε, οι ανακατατάξεις δεν θα είναι λίγες.

Ωστόσο, το πώς θα κλείσει ο Παναθηναϊκός τη σεζόν, θα παίξει τον ρόλο του. Πολλοί θα περάσουν από αξιολόγηση τη στιγμή που ούτως ή άλλως μία αλλαγή προπονητή θα είναι ικανή να διαφοροποιήσει τα δεδομένα στο ρόστερ.

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές στα ματς που απομένουν ίσως χρειαστεί να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί γιατί η δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης είναι πολύ μεγάλη και οι σκέψεις περί ξηλώματος δεν είναι απίθανο να γίνουν πράξη.

Πέρα από το έμψυχο δυναμικό, πάντως, η μπάλα ίσως πάρει και άλλους. Μέρες τώρα επικρατεί μία φημολογία πως τουλάχιστον ένα στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πρέπει να νιώθει άνετα. Το μέγεθος της αποτυχίας από εδώ και στο εξής θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πόσοι θα περάσουν την πόρτα της εξόδου στο τέλος της σεζόν. Σχεδόν βέβαιο φαντάζει πως θα είναι διψήφιος ο αριθμός των παικτών.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button