Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: Αυτός ο παίκτης θέλει να πάει στον Ολυμπιακό

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για εκείνον στον Βόλο και θέλει να επιστρέψει στον Πειραιά.

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για εκείνον στον Βόλο και θέλει να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο Βόλος τον απέκτησε μετά από μία πολύ ελπιδοφόρα σεζόν και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ήταν επιτυχία του. Μόνο που ο Φώτης Κίτσος δεν πήρε ευκαιρίες.

Είναι στα όρια του ανεξήγητου πώς ένας τόσο ταλαντούχος παίκτης δεν αγωνίστηκε όσο θα μπορούσε σε μία τόσο κακή ομάδα. Οι Θεσσαλοί είχαν πολλά προβλήματα φέτος, έμειναν με μεγάλη δυσκολία στην κατηγορία, αλλά προτίμησαν να μην εμπιστευτούν τον Κίτσο.

Κανείς θα περίμενε πως μετά τα περυσινά 30 ματς με την Ομόνοια, η ευρωπαϊκή επιλογή θα έκανε την εμφάνισή της στην ποδοσφαιρική του ζωή. Φευ! Τουναντίον, ο Βόλος έχοντας βρει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό εκμεταλλεύτηκε την καλή σχέση του και τον έκανε δικό του.

Δυστυχώς για τον παίκτη κανείς εκ των τριών προπονητών που έχει αλλάξει δεν του έδωσε φανέλα βασικού. Τα στατιστικά λένε πως έπαιξε σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε δύο για το Κύπελλο. Μόνο που η χρονιά του ήταν κάθε άλλο παρά γεμάτη. Μόλις έξι ματς έκανε βασικός στους Θεσσαλούς στο πρωτάθλημα και στα πέντε εξ αυτών βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο! Εξαίρεση αποτέλεσε το 0-2 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Αλλιώς τα περίμενε ο 21χρονος και ήδη αναζητά τρόπο να «σπάσει» ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό και να γυρίσει στον Πειραιά. Η αποτυχία αυτής μεταγραφής του έχει τσαλακώσει και τη σχέση του με τον agent του.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button