Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ μεταγραφές: «Είδε από κοντά τον Πίττα», τι ανέφερε ο ίδιος για το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων»

Άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολούθησαν δια ζώσης τον Ιωάννη Πίττα σύμφωνα με δημοσιεύματα με τον ίδιο να δηλώνει πως δύσκολα θα τον κρατήσει η ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολούθησαν δια ζώσης τον Ιωάννη Πίττα σύμφωνα με δημοσιεύματα με τον ίδιο να δηλώνει πως δύσκολα θα τον κρατήσει η ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα από την Σουηδία πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ιωάννη Πίττα της ΑΪΚ Στοκχόλμης και γι’ αυτό είχε αποφασίσει να στείλει ανθρώπους της για να τον δουν από κοντά στο παιχνίδι κόντρα στην Νόρκεπινγκ.

Ο 27χρονος Κύπριος επιθετικός έκανε πολύ εμφάνιση χθες σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ στο 6-2 της ομάδας του επί των αντιπάλων τους. Με αφορμή αυτή την εξαιρετική εμφάνιση και τα δημοσιεύματα για τους ανθρώπους της ΑΕΚ που φέρεται να βρέθηκαν στο γήπεδο εκείνος ρωτήθηκε για το θέμα αυτό μετά το παιχνίδι και απάντησε πως αν εκείνοι βρίσκονταν στο γήπεδο, τους έδωσε σίγουρα κάτι που άξιζε να παρακολουθήσουν.

Ξεκαθάρισε πως δύσκολα θα παραμείνει στην σουηδική ομάδα το καλοκαίρι, όμως εξίσου δύσκολη θα είναι η επιλογή του επόμενου βήματος για κείνον.

«Δεν ξέρω αν είναι εδώ, αλλά εάν είναι, τότε τους έδωσα κάτι καλό για να δουν. Θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Νομίζω ότι έδειξα πως είμαι συγκεντρωμένος και ότι δίνω τα πάντα για την ΑΪΚ. Θα είναι δύσκολο για την ΑΪΚ να με κρατήσει και θα είναι δύσκολο για μένα να διαλέξω τον επόμενό μου σταθμό. Δεν αγχωνόμαστε, περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει».

Ο προπονητής της ομάδας, Χένινγκ Μπέργκ από την άλλη σχολίασε:

«Έχει συμβόλαιο με την ΑΪΚ. Το να κοιτούν τους παίκτες μας είναι απόλυτα φυσιολογικό. Συμβαίνει καθημερινά. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που ο Πίττας είναι εδώ. Είναι πολύ σημαντικός, είναι πολύ καλός παίκτης, που μπορεί να σκοράρει και δουλεύει πολύ σκληρά».

Ο Ιωάννης Πίττας έχει σημειώσει επτά γκολ κι έχει δώσει και μία ασίστ σε 13 παιχνίδια με την φανέλα της ΑΪΚ Στοκχόλμης, στην οποία μετακόμισε το καλοακίρι από τον Απόλλωνα Λεμεσού αντί 900 χιλ. ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button