ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του Καρλίτος!

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα έπειτα από 65 ημέρες παρουσίας του στον σύλλογο και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα έπειτα από 65 ημέρες παρουσίας του στον σύλλογο και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Τέλος ο Καρλίτος από την Αστάνα μόλις δύο μήνες μετά την μεταγραφή!

Μόλις 65 ημέρες έμεινε στην Αστάνα ο πρώην επιθετικος του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.

Παρελθόν από την Αστάνα ο Καρλίτος, μόλις δύο μήνες μετά τη μεταγραφή από τη Λαμία, με τον ίδιο να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Καρλίτος έκανε πολύ καλή σεζόν με τη Λαμία. Η Αστάνα πλήρωσε περίπου 300.000 ευρώ για να τον πάρει και ο Ισπανός μετά από δύο μήνες αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, πήγε στην Αστάνα στις 2 Μαρτίου και στις 6 Μαΐου αποτελεί παρελθόν.

Όσο για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του; Ακούγεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη που τον θέλει. Ενώ ταυτόχρονα παίζει και για Πολωνία, όπου κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Λέγκια.

Διαβάστε επίσης

Back to top button