Τοπικά Σπορ

Περιπέτεια στο Αμούρι!

Είστε έτοιμοι για την απόλυτη περιπέτεια;

Είστε έτοιμοι για την απόλυτη περιπέτεια;

📌 Η Κοινότητα Αμουρίου σε συνεργασία με τη Nature in Action σας προσκαλεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στο Αμούρι Λαμίας για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο παιχνίδι, δραστηριότητες και περιπέτειες στη φύση!

Ξεκινώντας από το μεσημέρι του Σαββάτου περιμένουμε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου στο γήπεδο του χωριού για Στίβο Περιπέτειας, Τοξοβολία, Σαρανταποδαρούσα, Τσουβαλοδρομίες και Κυνήγι Θησαυρού, ενώ θα γίνει και Πεζοπορία στο Πλατανόδασος Σπερχειού, μία ιδανική διαδρομή για αρχάριους όπου θα μάθουμε για τα φυτά και θα μιλήσουμε για την ιστορία του τόπου.

Την Κυριακή ξεκινάμε με πεζοπορία στο παραποτάμιο δάσος του Σπερχειού, σε μια διαδρομή 10 χλμ κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Θα κινηθούμε αρχικά σε χωματόδρομους για εξοικείωση και στη συνέχεια θα εισέλθουμε σε μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς και βιοποικιλότητας.

🚴‍♂️ Κλείνουμε το πρόγραμμά μας με Mountain Bike! Το μάθημα θα γίνει από τον Πρωταθλητή Ελλάδας στην ποδηλασία Downhill & Enduro Γρηγόρη Τσαλαφούτα, ο οποίος θα κάνει επίδειξη τεχνικών ανάβασης και κατάβασης αλλά και χειρισμών γρήγορης οδήγησης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις τεχνικές αυτές στα μονοπάτια του δάσους που είναι ήπια σε κλίσεις και ιδανικά για αρχάριους.

*Απαραίτητο είναι ένα μικρό σακίδιο πλάτης όπου θα υπάρχει 1λιτ. νερό και κάποιο σνακ, ενώ για όσους δεν διαθέτουν ποδήλατο, το κόστος ενοικίασης είναι 10€.

Δήλωση συμμετοχής στο 6973697723.

Διαβάστε επίσης

Back to top button