Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πογέτ: «Ένα ευχαριστώ δεν μου είπαν!»

Ακόμη το έχει παράπονο ο Γκουστάβο Πογέτ για τον τρόπο που αποχώρησε από την Εθνική Ελλάδας.

Ακόμη το έχει παράπονο ο Γκουστάβο Πογέτ για τον τρόπο που αποχώρησε από την Εθνική Ελλάδας.

Η Εθνική Ελλάδας έχασε μία ιστορική ευκαιρία να βρεθεί ξανά σε μεγάλη διοργάνωση και ο Γκουστάβο Πογέτ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Έκανε πολλά και σοβαρά λάθη. Τόσο στην προετοιμασία του αγώνα με τη Γεωργία και στο κοουτσάρισμα όσο και στις κλήσεις.

Ο στόχος ήταν ένα και ο Ουρουγουανός απέτυχε. Γι’ αυτό και μετά την ήττα στα πέναλτι από τους Γεωργιανούς, η αποχώρησή του ήταν δεδομένη.

Διάφορες τοποθετήσεις του ήδη είχαν οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, το αποτέλεσμα με τη Γεωργία σφράγισε την κατάσταση. Ο ίδιος είναι ακόμη πικραμένος. Πρόσφατα επέστρεψε στην Αθήνα για να μαζέψει τα πράγματά του και το παράπονό του είναι πως κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του από την ΕΠΟ.

Χαρακτηριστικά είπε πως «δεν δίνω καμία πιθανότητα να παραμείνω στην ομάδα. Είναι θέμα χρόνου να βρω την επόμενη δουλειά μου. Ούτε είχα κάποια ενημέρωση από την ΕΠΟ ότι θα μιλήσουμε τον Ιούνιο. Αν είχα ένα συμβόλαιο σε ισχύ και έπρεπε να με απολύσουν, ένα ευχαριστώ θα μου έλεγαν. Αλλά η σύμβασή μου τελείωσε. Δεν πετύχαμε, αλλά δεν μου είπαν ένα ευχαριστώ».

Όσο για την Εθνική; Ο Πογέτ είπε κάτι πολύ σωστό, ότι «παίζει ρόλο και η κατάσταση στην Ομοσπονδία». Οι εξελίξεις στην ΕΠΟ θα παίξουν τον πιο κομβικό ρόλο για την επόμενη ημέρα. Το ποιος θα έχει το πάνω χέρι και το ποιος θα γίνιε πρόεδρος, θα καθορίσει και τη διάδοχη κατάσταση.

Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά αυτό καμία σημασία δεν έχει. Γιατί πολύ απλά το μπρα ντε φερ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα δείξει προς τα πού πάει το πράγμα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button