Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θα κινηθεί για Πέλκα ο ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί δυναμικά μεταγραφικά και θα έχει ενδιαφέρον αν τελικά θα επιστρέψει για τον Δημήτρη Πέλκα

Ο ΠΑΟΚ το ανέφερε η στήλη έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού. Όπως και να πάει η σεζόν, πάρει δεν πάρει το πρωτάθλημα. Άλλο θέμα αυτό. Φυσικά δε θα είναι και η μοναδική θέση που η ομάδα του Λουτσέσκου θα δώσει βάση.

Θα παίξει μεγάλο ρόλο αν θα φύγουν οι Κουλιεράκης, Κοτάρσκι, Κωνσταντέλιας. Δύσκολο να μη φύγουν τουλάχιστον 2 από τους 3.

Η αγορά λέει και οι 3. Από την άλλη, θα είναι μεγάλη η πίεση του κόσμου σε αυτό το σημείο. Ο ΠΑΟΚ φυσικά και δε θέλει να τους πουλήσει.

Αλλά αν έρθουν σημαντικές ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα και κάνουν προτάσεις κοντά στα λεφτά που έχει πει το κλαμπ πως ζητά, το ζήτημα δυσκολεύει.

Ένα άλλο μεταγραφικό θέμα είναι αν ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί ξανά με την υπόθεση του Δημήτρη Πέλκα. Ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας δεν τα πάει καθόλου άσχημα στην Μπασακσεχίρ.

Έχει ήδη 24 ματς με 7 γκολ και 5 ασίστ. Το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι ενώ υπάρχει και οψιόν για ακόμα ένα έτος.

Τώρα βέβαια αν ο Πέλκας ζητήσει θα φύγει, μάλλον θα το κατορθώσει. Για τον Παναθηναϊκό είναι γνωστά τα όσα έχουν ακουστεί.

Ο Πέλκας από την άλλη μάλλον στον ΠΑΟΚ θα ήθελε να επιστρέψει. Βέβαια, πέρυσι το καλοκαίρι, η ομάδα δεν ασχολήθηκε και τόσο ενεργά όσο θα ήθελε και ο διεθνής μέσος με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Τουρκία.

Άλλο το φετινό καλοκαίρι από την άλλη πλευρά.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button