ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με αλλαγές κόντρα στη Λαμία ο Άρης!

Από τη χθεσινή προπόνηση φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση του Ακη Μάντζιου να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τη Λαμία.

Από τη χθεσινή προπόνηση φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση του Ακη Μάντζιου να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τη Λαμία. Προς αυτήν την κατεύθυνση τον υποχρεώνουν δύο δεδομένα. Καταρχάς οι τιμωρημένοι (Μπράμπετς-Ζουλ) οι οποίοι θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής και θα επανέλθουν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το οποίο θα χρησιμοποιήσουν για να ανακτήσουν αγωνιστικό ρυθμό.

Δεύτερον, οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο όριο καρτών κι αυτοί είναι τέσσερις. Πρόκειται για τους Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια και Ζαμόρα. Το πρόβλημα που προκύπτει αφορά την αμυντική γραμμή καθώς είναι εξαιρετικά πιθανό να μην ξεκινήσει στο παιχνίδι κανείς εκ των τεσσάρων βασικών παικτών.

Υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Λίντσεϊ Ροζ στο κέντρο της άμυνας όπως και τον Βαλεντίνο Φατόρε, Φράνκο Φεράρι στα άκρα. Οπότε το ζητούμενο αφορά τον παρτενέρ του Λίντσεϊ Ροζ. Είτε θα πρέπει να αλλάξει ρόλο ένας παίκτης είτε να χρησιμοποιηθεί ο Γιώργος Δεληζήσης. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι εξαιρετικά σημαντικό το πρόβλημα που προέκυψε με τον Φραν Βέλεθ ο οποίος παραμένει εκτός προπονήσεων και κανείς δεν γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου. Χάθηκε η δυνατότητα της διαχείρισης στην άμυνα. Αντιθέτως, στον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά και στην επιθετική γραμμή υπάρχει πληθώρα επιλογών.

πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button