Μαχητικά αθλήματαΤοπικά Σπορ

Στις 16 καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης η Ρίτα Κίτσιου και η Στυλιανή Μαρεντάκη!

Μετά από μία τεράστια και δυνατή προσπάθεια, οι αθλήτριες TaeKwonDo του Α.Σ Ταεκβοντο Φθιώτικο Αδάμαστο Πνεύμα, Ρίτα Κίτσιου και Στυλιανή Μαρεντάκη κατάφεραν να μπουν στις 16 καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης.

Μετά από μία τεράστια και δυνατή προσπάθεια, οι αθλήτριες TaeKwonDo του Α.Σ Ταεκβοντο Φθιώτικο Αδάμαστο Πνεύμα, Ρίτα Κίτσιου και Στυλιανή Μαρεντάκη κατάφεραν να μπουν στις 16 καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης.

Με αρκετές εμπειρίες και ικανοποίηση γυρνούν από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών TaeKwonDo του Βελιγραδίου, οι Λαμιώτες αθλήτριες Ρίτα Κίτσιου και Στυλιανή Μαρεντάκη.

Οι δύο αθλήτριες του Α.Σ Ταεκβοντο Φθιώτικο Αδάμαστο Πνεύμα, μπήκαν στην 16άδα των καλύτερων αθλητριών της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση της προπονήτριας του συλλόγου Ιωάννας Λιτοπούλου:

Στις 16 καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης κατάφεραν να είναι και οι δύο αθλήτριες του συλλόγου Κιτσιου Αγοριτσα Αρτεμια και Στυλιανή Μαρεντακη!!!

Μόνο χαρά και υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που είχαν και οι δύο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρων-Γυναικών που έγινε αυτές τις μέρες στο Βελιγράδι.

⭐️Η Στυλιανή Μαρεντακη κατάφερε να κερδίσει την πρωτάθλητρια Πορτογαλίας ενώ στο δεύτερο αγώνα έχασε από την Πρωταθλήτρια του Βελγίου η οποια καταφερε να παρει το χρυσο σε εναν αγωνα οπου και οι 2 γυροι ηταν με ελάχιστη διαφορα ! Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Στέλλα ήταν η πρώτη της συμμετοχή με την Εθνική ομάδα Γυναικών μιας και είναι μόλις 17!

⭐️Η Κιτσιου Αγοριτσα Αρτεμια για ένα χτύπημα το ποιο αποδείχτηκε εκ τον υστέρων ότι ήταν Gost point έχασε την είσοδο της στην 5αδα της κατηγορίας της αφού έπαιξε με την Πρωταθλήτρια της Ισπανίας και ένα ήταν 1-1 στους δύο πρώτους γύρους και ήμασταν 1-0 μπροστά στον τρίτο στα τελευταία δευτερόλεπτα έγινε αυτό το Gost point και δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε…

Θα συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερο πάθος και όρεξη γιατί είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες…τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!

Ευχαριστώ θερμά από καρδιάς τον αρχηγο ομαδας ΣΗΦΗΣ ΜΑΚΡΥΝΑΚΗΣ όλους τους προπονητές της Εθνικής ομάδας Konstantinos Kapanis Ioakeim Pechlivanis Ioannis Mamekas Popi Papaioannou που ήταν δίπλα στις αθλήτριες μας και τις στήριξαν από το πρώτο λεπτό καθώς επίσης και όλους τους αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας..

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους …
ΕΛΛΑΣ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Διαβάστε επίσης

Back to top button