Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κανέναν ενδιαφέρον για την αγορά του ΠΑΣ Γιάννινα!

Η χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο αφού δεν κατάφερε να παραμείνει στην Super League γνωρίζοντας τον υποβιβασμό.

Η χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο αφού δεν κατάφερε να παραμείνει στην Super League γνωρίζοντας τον υποβιβασμό.

Η νέα χρονιά θα βρει την ομάδα στην Super League 2, μια ιδιαίτερη κατηγορία που για πολλούς είναι και η πιο δύσκολη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια κατηγορία με ελάχιστα οικονομικά έσοδα, με ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και με κατά πάσα πιθανότητα ένα καινούργιο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε έναν όμιλο με 20 ομάδες.

Την ίδια ώρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο υποβιβασμός έφερε εξελίξεις. Η οικογένεια Χριστοβασίλη με επίσημη δήλωση στις 2 Απριλίου ανακοίνωνε πως παραχωρεί τον σύλλογο ξεκαθαρίζοντας πως ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα, προσθέτοντας πως δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν, διευκολύνοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Στην ανακοίνωση αυτή μάλιστα είχαν κάνει και την αυτοκριτική τους τονίζοντας πως οι προσπάθειες τους δεν έφεραν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν. Την ίδια ώρα και ο κόσμος είχε εκφράσει την επιθυμία η οικογένεια να αποχωρήσει από την ομάδα και ένας επιπλέον λόγος που οι νυν ιδιοκτήτες μπήκαν σε αυτή την διαδικασία ήταν και αυτός ο λόγος σεβόμενοι την επιθυμία μεγάλης μερίδας φιλάθλων.

Από εκείνη την ημέρα και συγκεκριμένα από τις 2 Απριλίου συμπληρώνονται σχεδόν δύο μήνες και θα περίμενε κανείς πως από την στιγμή που η οικογένεια Χριστοβασίλη είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει πως θα είχε βρεθεί ήδη διάδοχη κατάσταση. Άλλωστε, μιλάμε για μαγαζί γωνία, για μια ομάδα με τεράστια δυναμική. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr μέχρι και τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα απολύτως ενδιαφέρον, καμία επίσημη πρόταση που να έχει έρθει τόσο στα γραφεία της ΠΑΕ όσο και προσωπικά στα ίδια τα αδέρφια. Παρά τις φήμες που ακούγονταν τόσο για τοπικούς επιχειρηματίες όσο και για άλλους πιθανούς υποψηφίους το Gazzetta είναι σε θέση να γνωρίζει πως ποτέ δεν υπήρξε καμία σοβαρή ενόχληση που θα εκδήλωνε ενδιαφέρον για την απόκτηση του μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα!

Η επόμενη ημέρα

Παίρνοντας ως δεδομένο πως δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για την ομάδα, αυτό που απασχολεί είναι η επόμενη ημέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ποιο θα είναι το μέλλον των Ηπειρωτών. Όπως είπαμε από την στιγμή που κανένας υποψήφιος δεν φαίνεται στον ορίζοντα, η επόμενη ημέρα δείχνει μόνο την οικογένεια Χριστοβασίλη. Και αυτό γιατί είναι η μόνη και χωρίς καμία βοήθεια που μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια στην Super League 2.

Από την στιγμή που όπως έχει δείξει ο κόσμος πως δεν επιθυμεί να παραμείνουν ο Παναγιώτης και ο Γιάννης Χριστοβασίλης και παράλληλα ούτε φαίνεται να υπάρχει κάποια διάθεση από τοπικούς επιχειρηματίες να βοηθήσουν από την πλευρά τους, σημαίνει πως δυνητικά υπάρχουν δύο δεδομένα.

Το πρώτο είναι η κατάσταση να μην αλλάξει και να συνεχίσουν τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την όποια γκρίνια εκ μέρους των οπαδών με την γνωστή εσωστρέφεια που μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην ομάδα στην μάχη που θα δώσει για την άμεση επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Όσον αφορά το δεύτερο δεδομένο θα ήταν τα αδέρφια Χριστοβασίλη να αποχωρήσουν οριστικά από την ομάδα χωρίς να έχει βρεθεί επενδυτής κάτι που θα δημιουργούσε πιθανό κίνδυνο για υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Κάτι τέτοιο όμως η οικογένεια Χριστοβασίλη δεν θα το επέτρεπε να συμβεί, όπως επιβεβαίωσαν μετά από επικοινωνία του gazzetta.gr ειδικά από την στιγμή που όπως φαίνεται είναι και η μοναδική λύση για την συνέχεια του ΠΑΣ Γιάννινα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button