Στοίχημα

Στοίχημα: Η ώρα των μπαράζ

Μερικά σημαντικά παιχνίδια στο κουπόνι της Πέμπτης σε μπαράζ στην Γερμανία, την Ολλανδία και όχι μόνο. 

Στοίχημα: Η ώρα των μπαράζ

Μερικά σημαντικά παιχνίδια στο κουπόνι της Πέμπτης σε μπαράζ στην Γερμανία, την Ολλανδία και όχι μόνο.

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ (21.30)

Τα χάλασε όλα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Μπόχουμ και ειδικά η πρόσφατη ήττα από την Βέρντερ Βρέμης με 4-1 την έβαλε σε μπελάδες. Συγκεκριμένα πρέπει να διεκδικήσει την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα μέσω των μπαράζ, αντιμετωπίζοντας ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, όπως είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Όπως είναι λογικό ποντάρει πολλά απόψε στον παράγοντα έδρα για να φτάσει στη νίκη.

Με μπροστάρη τον Τζόλη, η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει ακόμη μια ευκαιρία να ανέβει κατηγορία, τερματίζοντας τρίτη στην Τσβάιτε Λίγκα, πίσω από Σαν Πάουλι και Χολστάιν Κίελ. Ωστόσο την περιμένουν δύο απαιτητικά παιχνίδια με ομάδα της Μπουντεσλίγκα και απέναντι στην Μπόχουμ πρέπει να φανερώσει τον καλό της εαυτό για να πετύχει σε λίγες ημέρες τον μεγάλο της στόχο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε αυτές τις περιπτώσεις η ομάδα της Μπουντεσλίγκα έχει πάντα τον πρώτο λόγο και ειδικά σήμερα εντός έδρας η Μπόχουμ μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο στο 2.15 της Stoiximan.

 

Κάλιαρι – Φιορεντίνα (21.45)

Την κατάλληλη στιγμή επέστρεψε στις νίκες η Κάλιαρι και το διπλό επί της Σασσουόλο με 2-0 την διατηρεί και μαθηματικά στην μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας. Με τον έμπειρο Ρανιέρι να ανακοινώνει την απόσυρση από τους πάγκους, η ομάδα από την Σαρδηνία κλείνει πετυχημένα την φετινή σεζόν, ενώ έχει σήμερα το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό με την Φιορεντίνα εντός έδρας.

Κόντρα στη Νάπολι έμεινε στο ισόπαλο 2-2 η Φιορεντίνα, όμως συνεχίζει έστω και οριακά να βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Ευκαιρία σήμερα να την «κλειδώσει» μέσα στην Σαρδηνία με μια νίκη και να αφοσιωθεί στην συνέχεια στον τελικό του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ιταλιάνο έχει μπροστά της τα σημαντικά παιχνίδια και θέλει να πετύχει τους στόχους της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Άδεια πλέον η Κάλιαρι, αφού πέτυχε τον στόχο της παραμονής, ενώ η Φιορεντίνα θα κάνει σήμερα πρόβα τελικού. Προβάδισμα στο διπλό και το 1.75 του Pamestoixima.

Διαβάστε επίσης

Back to top button