Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τι “παίζει” με Μεϊτέ και Ολυμπιακό;

Ποια είναι οι ρεαλιστικές πιθανότητες να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με Μεϊτέ και ποιο είναι το αντίτιμο σε περίπτωση που αυτό συμβεί.

Ποια είναι οι ρεαλιστικές πιθανότητες να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με Μεϊτέ και ποιο είναι το αντίτιμο σε περίπτωση που αυτό συμβεί.

Παίκτη σαν τον Μεϊτέ έχει ανάγκη στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Το πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα, καταδεικνύει πως του ταιριάζει ένας παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά. Θα μπορούσε να αποκτήσει τον μέσο του ΠΑΟΚ;

Έχει ένα σοβαρό θέμα το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ένα θέμα που δεν λύθηκε σε καμία από τις μεταγραφικές περιόδους. Καθαρό εξάρι, ένα έχει. Ο λόγος για τον Βιθέντε Ιμπόρα. Ο Σαντιάγκο Έσε έπαιξε πολύ στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο ο ερχομός του Μεντιλίμπαρ και ο τρόπος που τον διαχειρίστηκε έδειξαν πως ο ίδιος λειτουργεί καλύτερα παίζοντας λιγάκι μπροστά.

Στην Ισπανία το έχουν δεδομένο πως ο Βιθέντε Ιμπόρα θα επιστρέψει στη Λεβάντε και πως στη θέση του, ο Μεντιλίμπαρ έχει λοκάρει τον Ντάνι Γκαρθία. Ο 34χρονος μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπιλμπάο και είναι πιθανό να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά.

Είπαμε όμως, μόνο ένας παίκτης στο «6» δεν αρκεί. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθαν στο φως δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Σουαλιχό Μεϊτέ.

Από τον ΠΑΟΚ κρίνουν πως τα 4 εκατ. ευρώ της ρήτρας του είναι πολλά χρήματα. Βέβαια αυτό ίσχυε προ κατάκτησης πρωταθλήματος. Αλλά πρόθεση του Δικεφάλου του Βορρά είναι να παζαρέψει τη ρήτρα. Δύσκολο να πέσει η Μπενφίκα παρακάτω. Επιπρόσθετα, δύσκολο είναι να δεχθεί τα 4 μύρια κι από τον φιναλίστ του Conference League. Διότι, η τιμή αλλάζει και από το ποιος πάει α αγοράσει. Νόμος…

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button