Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο «καυτός» Τζόλης και το ποσοστό μεταπώλησης του ΠΑΟΚ!

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται μια ανάσα πριν από την επιστροφή της στη Bundesliga και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης είναι ο βασικότερος λόγος αυτής της σχεδόν βέβαιης επιτυχίας.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται μια ανάσα πριν από την επιστροφή της στη Bundesliga και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης είναι ο βασικότερος λόγος αυτής της σχεδόν βέβαιης επιτυχίας.

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε όργια απέναντι στην Μπόχουμ με συμμετοχή και στα τρία γκολ (0-3) που σημείωσε η Φορτούνα Ντίσελντορφ στον πρώτο μπαράζ αγώνα ανόδου στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο Έλληνας εξτρέμ δεν έβαλε γκολ, αλλά ήταν απίθανος. Έκανε όλες τις υπόλοιπες δουλειές στο γήπεδο για την ομάδα του ενώ τα νούμερα του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έναν αγώνα πριν το φινάλε των υποχρεώσεων της Φορτούνα είναι εντυπωσιακά.

Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος επιθετικός έχει σκοράρει 24 τέρματα ενώ έχει μοιράσει και 10 ασίστ σε 26 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις.

Τζόλης: Το ποσοστό του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που τον αγοράσει η Φορτούνα Ντίσελντορφ
Η περίπτωση ανόδου της γερμανικής ομάδας, έχει ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα καθώς η ρήτρα αγοράς του είναι στα 5.000.000 ευρώ και η Φορτούνα δεδομένα θα την ενεργοποιήσει.

Μάλιστα, υπάρχουν αρκετά σενάρια που θέλουν τον σύλλογο του Ντίσελντορφ να τον αγοράζει και στη συνέχεια να τον πουλάει με ένα υψηλότερο αντίτιμο, σε κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, καθώς τα όσα κάνει ο Χρήστος Τζόλης φέτος, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών top club.

Αυτή είναι όμως μια κουβέντα που θα γίνει στην πορεία και η οποία δεν αφορά τον ΠΑΟΚ που όμως μπορεί να έχει ένα σημαντικό κέρδος σε περίπτωση που τον αγοράσει η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ειδικότερα, στο deal πώλησης που είχε κλείσει ο δικέφαλος του βορρά με τη Νόριτς τον Αύγουστο του 2021, εκτός από τα 11.000.000 ευρώ της αγοράς του από τα «Καναρίνια» , προέβλεπε και την τοποθέτηση ενός ποσοστού μεταπώλησης, της τάξεως του 17.5%.

Κάπως έτσι, οι ασπρόμαυροι στην περίπτωση που η Φορτούνα κάνει πράξη την επιθυμία της για αγορά του Τζόλη, θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 875.000 ευρώ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button