Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπέος: «Διορία μέχρι τέλη Μαΐου σε όποιον ενδιαφέρεται για τον Βόλο, από 1η Ιουνίου θα ‘τρέξω’ τον σχεδιασμό»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την επόμενη ημέρα του Βόλου και τι θα συμβεί εάν δεν υπάρξει ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την επόμενη ημέρα του Βόλου και τι θα συμβεί εάν δεν υπάρξει ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας.

Την πρόθεσή του να απεμπλακεί από τον Βόλο έχει εκφράσει ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς υπάρχει… ανοικτή επιστολή σε όποιον επιθυμεί να αγοράσει την ομάδα. Ο ισχυρός της άνδρας και Δήμαρχος της πόλης μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Astra και για τα δεδομένα γύρω από το club και το αν θα παραμείνει ή όχι στο «τιμόνι» της εφόσον δεν προκύψει αλλαγή ιδιοκτησίας. «Δίνω διορία μέχρι τέλος Μαΐου σε όποιον ενδιαφέρεται να καταθέσει πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Πρόκειται για ένα από τα πιο υγιή ποδοσφαιρικά σωματεία της Super League χωρίς κανένα οικονομικά πρόβλημα. Αν δεν υπάρξει κάποια ουσιαστική πρόταση τότε θα αναλάβω και πάλι να ‘τρέξω’ τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά. Aπό 1η Ιουνίου», υπογράμμισε.

Παράλληλα σχολίασε πως η παρουσία του συλλόγου στον Βόλο έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα στην τοπική κοινωνία, καθώς προσφέρει θέσεις εργασίας και ενισχύει την τοπική οικονομία.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button