Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Γιάννης Κομπότης τρελάθηκε – Απίστευτο αυτό που έκανε

Πώς αντέδρασε ο Γιάννης Κομπότης βλέποντας τον Λεβαδειακό να στέφεται πρωταθλητής.

Πώς αντέδρασε ο Γιάννης Κομπότης βλέποντας τον Λεβαδειακό να στέφεται πρωταθλητής.

Ο Λεβαδειακός βγήκε πρωταθλητής στη Super League 2 και τη μέρα της στέψης του ο Γιάννης Κομπότης δεν θα μπορούσε να μην είναι περιχαρής.

Μετά το περσινό πικρό ποτήρι του υποβιβασμού οι Βοιωτοί δεν το έβαλαν κάτω. Ο Γιάννης Κομπότης κράτησε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, έχτισε μία πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας διασφάλισε όσο καλύτερα γινόταν το κλαμπ του.

Κάπως έτσι ο Λεβαδειακός έκανε παρέλαση και κόντρα στην ΑΕΚ Β’ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η άνοδος είχε κλειδώσει καιρό πριν και τώρα ήταν η στιγμή της φιέστας.

Με 4-0 νίκησαν οι «πράσινοι» την Ένωση και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί. Οι παίκτες πήραν το τρόπαιο και το πήγαν στη σουίτα του αφεντικού. Ο Γιάννης Κομπότης το σήκωσε αρχικά με τον αρχηγό Μεχία. Μετά το πήρε μόνος του με το ένα χέρι και με το άλλο έκανε μία κίνηση ευγνωμοσύνης προς τον κόσμο.

Εμφανώς συγκινημένος φίλησε και τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας του. Σπάνια τον βλέπεις έτσι. Το ήθελε πολύ, το πέτυχε και το επόμενο στοίχημα είναι να κρατήσει τον Λεβαδειακό στα σαλόνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button