Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αφήνει τον Λιβάγια… και τα “σπρώχνει” άλλου ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για τη γραμμή κρούσης του.

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για τη γραμμή κρούσης του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα δίχως σκόρερ και αυτό ήταν εντυπωσιακό. Ωστόσο, το Sportime.gr είχε αποκαλύψει πως σπρώχνει χρήμα στην αγορά αυτό το καλοκαίρι.

Είναι δεδομένο ότι οι «ασπρόμαυροι» θα κάνουν υπέρβαση σε αυτή τη θέση. Ήδη πέφτουν ονόματα στο τραπέζι. Άλλα ισχύουν, άλλα όχι, αλλά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν διάφορες φήμες για τον Μάρκο Λιβάγια. Οι Κροάτες το άρχισαν και η υπόθεση έχει πάρει εκτάσεις. Η πραγματικότητα, πάντως, είναι διαφορετική.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυνατά στη μάχη για την απόκτηση του Τζάκσον Μουλέκα. Δεν είναι ουρανοκατέβατη αυτή η υπόθεση. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήθελε και το προηγούμενο καλοκαίρι τον 25χρονο Κονγκολέζο. Απλώς τότε κατέληξε στον Αλί Σαματά.

Έναν χρόνο μετά τα δεδομένα ίσως είναι εντελώς διαφορετικά. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Ερτάν Σουτζγκούν, με tweet που έκανε, υποστήριξε πως «Έλληνας εκπρόσωπος έκανε προφορική πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κονγκολέζο επιθετικό. Η Μπεσικτάς βρήκε το νούμερο ανεπαρκές και απέρριψε την προσφορά».

Κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως οι Τούρκοι δεν είναι γενικά οι πιο αξιόπιστοι. Πολλές φορές αυτά που βγάζουν προς τα έξω δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο, πάντως, ο ΠΑΟΚ να φτάσει έως τα 3 εκ. ευρώ και ακόμη περισσότερο το να τα ξεπεράσει.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button