Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Λαμία ο Τελικός της Κ16 ΕΠΣ Ξάνθης με Δωδεκάνησα – η μέρα και ώρα του αγώνα!

Στην πόλη της Λαμίας θα γίνει ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, Κ16 ανάμεσα σε Ξάνθη και Δωδεκάνησα.

Στην πόλη της Λαμίας θα γίνει ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, Κ16 ανάμεσα σε Ξάνθη και Δωδεκάνησα.

Πιο συγκεκριμένα όπως πληροφορείται το Sportsaddict.gr το μεγάλο ματς που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας ορίστηκε για το Σάββατο 1 Ιουνίου, πιθανότατα στις 17:00 το απόγευμα. Το μόνο που μένει να οριστικοποιηθεί είναι αν ο Τελικός θα γίνει στο Ενωσιακό της Λαμίας η στο ΔΑΚ ώστε να αποκτήσει ακόμα πιο γιορτινό χαρακτήρα

Μάλιστα η Ένωση λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος αποφάσισε να βάλει λεωφορείο για όσους να θέλουν να ταξιδέψουν για να δουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ένωσης αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει πως ο τελικός του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ16 ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στην πόλη της Λαμίας.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος ώστε να παραβρεθούν Ξανθιώτες στον τελικό της διοργάνωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να βάλει λεωφορείο ώστε να εξυπηρετήσει τη ζήτηση του κόσμου.

Η τιμή κατά άτομο υπολογίζεται περίπου στα 25 ευρώ και η ακριβής ώρα αναχώρησης θα οριστικοποιηθεί μόλις η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώσει την ώρα διεξαγωγής του τελικού.

Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης κατά τις ώρες 09:00-14:00.

πηγή: sportaddict.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button