Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στην OPAP Arena για τον Τζολάκη η Χετάφε!

«Μάτια» από κλαμπ της ισπανικής La Liga θα βρίσκονται το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στην «OPAP Arena».

Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αναφορικά με τον απεσταλμένο της ισπανικής ομάδας στον φετινό τελικό του Europa Conference League για λογαριασμό του 21χρονου κίπερ του Ολυμπιακού.

«Μάτια» από κλαμπ της ισπανικής La Liga θα βρίσκονται το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στην «OPAP Arena», προκειμένου να τσεκάρουν τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στο ιστορικό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Φιορεντίνα.

Το follow up στο σχετικό ρεπορτάζ δεν θα μπορούσε ασφαλώς να μην περιλαμβάνει τα αποκαλυπτήρια, ή αλλιώς την αποκάλυψη του ονόματος του συλλόγου από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου που έχει κάνει…ρεζερβέ για τον φετινό τελικό του Europa Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η Χετάφε του Πέπε Μπορδαλάς (άλλοτε υποψήφιος για τον πάγκο της πειραϊκής ομάδας) θα έχει τον δικό της απεσταλμένο στην «OPAP Arena» για λογαριασμό του Έλληνα κίπερ και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Η Χετάφε βρίσκεται στην αναζήτηση νέου κίπερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Πίσω από τον 31χρονο (βασικό) πορτιέρε, Νταβίντ Σορία, υπάρχει ο 26χρονος Βραζιλιάνος, Ντανιέλ Φουζάτο, ο δανεισμός του οποίου λήγει από την Ίμπιζα και κατά τα φαινόμενα δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του.

Στην Χετάφε έχουν στα υπόψιν τους την περίπτωση του Τζολάκη και την επερχόμενη λήξη του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό κι είναι ένα από τους τερματοφύλακες που βρίσκεται στα «ραντάρ» του ισπανικού κλαμπ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button