Στοίχημα

Στοίχημα: Βάρος στην Σουηδία

Αρκετή Σκανδιναβία προκύπτει πλέον αυτόν τον καιρό, όπως σήμερα η Σουηδία, ενώ το δικό της ενδιαφέρον έχει και η ρεβάνς στην Γερμανία ανάμεσα στην Φορτούνα και την Μπόχουμ.

Αρκετή Σκανδιναβία προκύπτει πλέον αυτόν τον καιρό, όπως σήμερα η Σουηδία, ενώ το δικό της ενδιαφέρον έχει και η ρεβάνς στην Γερμανία ανάμεσα στην Φορτούνα και την Μπόχουμ.

Νόρκεπινγκ – Βαρνάμο (20.00)

Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τη Νόρκεπινγκ μεταξύ των πολλών που έχει τελευταία, αφού έχασε στην έδρα της Μπρομαποϊκάρνα με 2-1. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς έχει συγκεντρώσει μόλις έναν πόντο και δικαιολογημένα έχασε αρκετές θέσεις στον πίνακα της βαθμολογία. Προφανώς περιμένει περισσότερα από το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Βαρνάμο.

Μετά από τρία ματς χωρίς ήττα ήρθε και ένα στραβό αποτέλεσμα για την Βαρνάμο, που έχασε εντός έδρας από την Κάλμαρ με 2-0. Βαθμολογικά συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά, όμως έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και μπορεί να ελπίζει. Σίγουρα θα ήθελε να ρεφάρει σήμερα στο γήπεδο της Νόρκεπινγκ, ώστε να πάρει ανάσα σε όλους τους τομείς ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στην σεζόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ικανές για όλα οι δύο ομάδες, που μπορούν ωστόσο να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 1.65 από την Stoiximan.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

ΑΪΚ Στολχόλμης – Γκέτεμποργκ (20.10)

Χωρίς βαθμολογικό όφελος αποχώρησε η ΑΪΚ Στοκχόλμης από το εκτός έδρας ντέρμπι εναντίον της Χάμαρμπι, χάνοντας με 2-1. Τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και όπως ήταν λογικό υποχώρησε σημαντικά στον πίνακα της βαθμολογίας. Νέα κρίσιμη συνάντηση για την ομάδα της πρωτεύουσας σήμερα, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την Γκέτεμποργκ.

Επιστροφή στις νίκες για την Γκέτεμποργκ και με γκολ στο 89′ επιβλήθηκε εντός έδρας της Μιάλμπι με 1-0. Σημαντική ανάσα από όλες τις απόψεις ενόψει της συνέχειας, αφού με απολογισμό 3-2-5 στις 10 πρώτες αγωνιστικές παραμένει ακόμη χαμηλά. Τις δικές του δυσκολίες έχει και το σημερινό παιχνίδι με την ΑΪΚ στην Στοκχόλμη, όπου θα προσπαθήσει να ντουμπλάρει τις νίκες της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιεσμένη για το αποτέλεσμα η ΑΪΚ Στοκχόλμης και στο γήπεδο της έχει ένα μικρό προβάδισμα για τον άσο στο 2.02 από το Pamestoixima.

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ (21.30)

Ονειρικό πρώτο ματς για την Φορτούνα Ντίσελντορφ μέσα στο Μπόχουμ και με εξαιρετικό Χρήστο Τζόλη έκανε το μεγάλο βήμα για την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα, κερδίζοντας με 3-0. Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και αν κάνει τα βασικά μπορεί να πάρει αυτό που θέλει, όμως χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή για να μην καταστρέψει όσα «έχτισε» πριν από λίγες ημέρες.

Κατραστροφική εξέλιξη για την Μπόχουμ μπροστά στο κοινό της στο πρώτο ματς και η ήττα με 3-0 την φέρνει κατάματα με τον υποβιβασμό στην Τσβάιτε Λίγκα. Η ψυχολογία της όπως είναι λογικό βρίσκεται στα τάρταρα, οπότε καλείται να τα δώσει όλα σήμερα μέσα στο Ντίσελντορφ και να δει αν έχει κάνει μια τεράστια ανατροπή. Ένα γρήγορο γκολ σίγουρα θα της δώσει ένα ποσοστό από την χαμένη της αυτοπεποίθηση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα για όλα η Μπόχουμ, που αναζητά πολλά γκολ, οπότε παράλληλα θα αφήσει και πολλούς κενούς χώρους. Επιλογή το Over 2.5 στο 1.78 της Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button