Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κάτι «παίζει» με Τζαβέλλα και Καλλιθέα!

Καλοκαίρι αποφάσεων έρχεται για τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον διεθνή αμυντικό και την (σουπερλιγκάτη) αθηναϊκή ομάδα. Καλοκαίρι αποφάσεων έρχεται για τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο έμπειρος διεθνής ποδοσφαιριστής καλείται να αποφασίσει για τα επόμενα βήματά του κι αν αυτά θα τον βρουν με τις τάπες στα πόδια και μέσα στο χορτάρι, ή σε έναν νέο ρόλο εκτός αγωνιστικού χώρου κι εντός ποδοσφαίρου.

Στα 36 χρόνια του, έπειτα από μια πλούσια καριέρα εντός και εκτός συνόρων και δεδομένης της λήξης του συμβολαίου με τον Ατρόμητο, ο «Τζάβε» βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι.

Ένας προορισμός είναι η συνέχιση της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής και οι συζητήσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες για την μεταξύ τους συνεργασία.

Ένας άλλος δρόμος έχει να κάνει με το κρέμασμα των παπουτσιών και την παραμονή στο χώρο του ποδοσφαίρου με το κοστούμι του ατζέντη, ή κάποιοι άλλου ρόλου (τεχνικός διευθυντής για παράδειγμα) σε κάποιο κλαμπ.

Μια φορά και σύμφωνα με όσα έπιασαν οι κεραίες του SDNA πέριξ του Ελ Πάσο, το όνομα του Τζαβέλλα ψιθυρίζεται τις τελευταίες ημέρες στο εσωτερικό της Athens Kallithea FC που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Super League.

Τώρα εάν αυτοί ψίθυροι συνδέονται με τον ποδοσφαιριστή – Τζαβέλλα ή τον…προορίζουν για κάποιον άλλο ρόλο, αυτό είναι κάτι που ο χρόνος θα δείξει.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button