Μετέωρα – Μαλεσίνα: Τι προβλέπει ο ΚΑΠ;
Ο αγώνας των Μετεώρων με την ΑΕ Μαλεσίνας δεν ξεκίνησε ποτέ με υπαιτιότητα των γηπεδούχων.

Ο αγώνας των Μετεώρων με την ΑΕ Μαλεσίνας δεν ξεκίνησε ποτέ με υπαιτιότητα των γηπεδούχων.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γηπεδούχοι δεν προσκόμισαν την άδεια γηπέδου για την διεξαγωγή του αγώνα ως όφειλαν με τον διαιτητή να μην κάνει δεκτό ένα έγγραφο το οποίο έφεραν οι άνθρωποι των Μετεώρων, χαρακτηρίζοντας το ως άκυρο.
Τώρα, ο ΚΑΠ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ξεκάθαρος. Αν ο αγώνας δεν ξεκινήσει με υπαιτιότητα μίας εκ των δύο ομάδων και στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος είναι η μη προσκόμιση της άδειας διεξαγωγής αγώνα του γηπεδούχου, τότε ο γηπεδούχους μηδενίζεται και ο φιλοξενούμενους κερδίζει με 0-3 α.α.
Βέβαια, οφείλουμε να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του αρμόδιου οργάνου, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι για το τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνος και εννοείται για την απόφαση του αγώνα!
Μετά μπορούμε να πανηγυρίσουμε 😁
Διαβάστε αναλυτικά τον ΚΑΠ: