Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

“Μαγικό” πρώτο ημίχρονο και πρόκριση για Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-0 την Εσπανιόλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey, ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου ματς.

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο βραβεύτηκε πριν το ματς και αποθεώθηκε, όπως βέβαια και ο Κοουτίνιο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο του, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον βάζει στο 68′ αντί του Ινιέστα.

Το ματς 

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Ναβάρο έκοψε σωτήρια το γύρισμα του Άλμπα, ενώ στο 9’ ο Μέσι άνοιξε όμορφα στον Βιδάλ, εκείνος σέντραρε από δεξιά και ο Σουάρες με κεφαλιά σε σχεδόν κενό τέρμα, έκανε το 1-0 και ισοφάρισε νωρίς το σκορ του πρώτου αγώνα. Με τη σέντρα η Εσπανιόλ βγήκε μπροστά και ο Μορένο έκανε το σουτ αλλά ο Σίλεσεν έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 25’ ο Μέσι έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Νάλδο και κατέληξε στα δίχτυα του Λόπεθ για το 2-0. Και στο 45’ ο Μέσι από κοντά έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω.

Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να διαφυλάξει το σκορ, ωστόσο διατήρησε την καλή της εικόνα. Μάλιστα, έκανε ντεμπούτο και ο Κουτίνιο, ο οποίος στο 68΄ πέρασε στη θέση του Ινιέστα γνωρίζοντας την αποθέωση. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να ελέγχουν την αναμέτρηση, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μέσι, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Έτσι, δεν άλλαξε κάτι και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου εκεί βρίσκονται επίσης οι Λεγανές, Βαλένθια και Σεβίλλη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (93′ Αντρέ Γκόμες), Αλέις Βιδάλ (63′ Παουλίνιο), Ινιέστα (68′ Κοουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πάου Λόπεθ, Μαρκ Ναβάρο, Νάλντο, Μάριο Ερμόσο, Ααρόν Μαρτίν, Νταβίντ Λόπεθ, Φάβι Φουέγο, Βίκτορ Σάντσεθ (86′ Όσκαρ Μελένδο), Σέρτζι Νταρντέρ (46′ Λέο Μπαπτιστάο), Γκρανέρο (65′ Σέρχιο Γκαρθία), Ζεράρ Μορένο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button