ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Με αλλαγές το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας!

Αλλαγές σε σχέση με το καθιερωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας είναι πιθανό να υπάρξουν φέτος το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Λαμία όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Διπλό Μαρκάρισμα" του Lamia Polis 87,7

Αλλαγές σε σχέση με το καθιερωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας είναι πιθανό να υπάρξουν φέτος το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Λαμία όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7

Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του Ιουλίου και φέτος υπάρχει η σκέψη να γίνει σε δύο στάδια. Ένα κομμάτι στην Ελλάδα και ένα στην Ολλανδία όπως έχει γίνει ήδη γνωστό πως θα συμβεί, όπως ακριβώς πέρυσι.

Μετά τις εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ, θα γίνει η επίσημη «πρώτη» και από εκεί και έπειτα υπάρχει η προοπτική του Καρπενησίου.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου οι κυανόλευκοι θα βρεθούν στην Ολλανδία και έτσι λοιπόν, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών υπάρχει η σκέψη να πραγματοποιηθεί ένα ακόμη στάδιο στο Καρπενήσι. Και εδώ είναι δύο τα τινά!

Ή αυτό να συμβεί ως ένα προκαταρτικό στάδιο για μια αξιολόγηση του δυναμικού εν όψει Ολλανδίας ή να βρεθεί εκεί επιστρέφοντας από το εξωτερικό .

Αν προκριθεί η πρώτη περίπτωση πιθανόν να υπάρχουν παίκτες που δεν θα ακολουθήσουν στην συνέχεια την αποστολή στην Ολλανδία στο πλαίσιο των δοκιμών. Και ίσως μοιάζει και το πιο πιθανό έπειτα από την ανακοίνωση του φιλικού με τον Παναιτωλικό στις 17 Ιουλίου.

Όπως και να έχει το αν θα συμβεί αυτό, δηλαδή ένα διπλό στάδιο προετοιμασίας, θα αποφασιστεί σε συνεργασία του νέου προπονητή με τους υπεύθυνους της ομάδας για να καθοριστούν όλες οι τελικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης

Back to top button