Γ' ΕθνικήΜεταγραφέςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε τον Αστέρα Σταυρού και τη Λαμία ο Αυγουστάτος!

Ο μεσοαμυντικός Άγγελος Αυγουστάτος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αστέρα Σταυρού.

Ο μεσοαμυντικός Άγγελος Αυγουστάτος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αστέρα Σταυρού.

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του στη Φθιώτιδας, όντας φοιτητής εδώ από την Δράμα, ο Άγγελος Αυγουστάτος αποχωρεί από την περιοχή μας και κατά συνέπεια και από τον Αστέρα Σταυρού με τον οποίο τα τελευταία χρόνια πανηγύρισε ενα πρωτάθλημα Α’ Φθιώτιδας, άνοδο στη Γ’ Εθνική και ένα Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας.

Ο Άγγελος εκτός από τον Αστέρα Σταυρού έχει φορέσει τις φανέλες του Παμμωλιακού και του Ολυμπιακού Λαμίας.

Καλή συνέχεια φίλε Άγγελε σε ότι κι’ αν κάνεις!

Η ανάρτηση του Αυγουστάτου:

Ήρθε η ώρα τελειώνοντας τις σπουδές μου να αποχαιρετήσω τον Αστέρα Σταυρού, το πρωτάθλημα της Φθιώτιδος και της Γ’ εθνικής.

Αμέτρητες όμορφες ,αλλά και δύσκολες στιγμές μέσα σε αυτά τα χρόνια θα με συνοδεύουν όπου και αν βρίσκομαι. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι άνθρωποι που μοιράζεσαι αυτές τις στιγμές. Φεύγοντας απο την Λαμία είμαι σίγουρος πως θα έχω κάποιους ανθρώπους που θα είναι η αιτία να επιστρέψω έστω και για έναν καφέ για να τους δω και να τους ακούσω.

Πίστευα,πιστεύω και θα συνεχίσω να το πιστεύω πως το πιο σημαντικό που κερδίζεις από το ποδόσφαιρο δεν είναι τα τρόπαια και τα μετάλλια αλλά οι κοινωνικές σχέσεις και οι φιλίες που δημιουργούνται.

Ευχαριστώ μέσα απτην καρδιά μου όλους τους συμπαίχτες ,προπονητές, παράγοντες, προέδρους, αντιπάλους ή και ανθρώπους χωρίς καμία συγκεκριμένη ιδιότητα, που με στήριξαν και βοήθησαν με τον τρόπο τους να περάσω μερικές υπέροχες και αξέχαστες στιγμές εντός ή εκτός γηπέδου !

Διαβάστε επίσης

Back to top button