ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το ξέκοψε ο Βάργκας για Νούνιες και Καρταχινές!

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Κοσταρικανό μέσο του ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Κοσταρικανό μέσο του ΠΑΣ Λαμία.

Μπορεί στην Κόστα Ρίκα να ορέγονται τον Κρίστοφερ Νούνιες ο οποίος “ψάχνεται” για μεταγραφή, συνδέοντάς τον με την πρώην ομάδα του την Καρταχινές, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας ήταν σαφής τελειώνοντας οποιαδήποτε κουβέντα!

Ο παίκτης, ο οποίος κάνει διακοπές στην Κόστα Ρίκα, έχει εκφράσει την επιθυμία του να ενταχθεί στην εθνική ομάδα, κάτι που έχει πυροδοτήσει τις φήμες για πιθανή επιστροφή στην πρώην ομάδα του.

Ερωτηθείς για αυτό το ενδεχόμενο, ο πρόεδρος της Καρταχινές , Λεονάρντο Βάργκας, ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την υπόθεση του Νούνιες!

“Ο παίκτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο”, ανέφερε ο Βάργκας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επιστροφή του μέσου δεν θα είναι άμεση.

Παρά τις εικασίες και το ενδιαφέρον του Νούνιες για επιστροφή, ο Βάργκας απέκλεισε κατηγορηματικά την άφιξή του για τη νέα σεζόν. Αυτή η δήλωση βάζει τέλος, τουλάχιστον προς το παρόν, στις φήμες για πιθανή υπογραφή του μέσου στην Καρταχινές!

Προς το παρόν, ο Νούνιες θα συνεχίσει να εξαντλεί το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Λαμία, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα που να καλύπτει και τα “θέλω” του ΠΑΣ Λαμία!

Διαβάστε επίσης

Back to top button