ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ψάχνεται για Μπουλούλη η Λαμία»

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΣ Λαμία σκέφτεται στην επιστροφή του Λαμιώτη ποδοσφαιριστή Κώστα Μπουλούλη στην ομάδα.

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΣ Λαμία σκέφτεται στην επιστροφή του Λαμιώτη ποδοσφαιριστή Κώστα Μπουλούλη στην ομάδα.

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές χρονιές, ο Κώστας Μπουλούλης, ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία βρισκόταν στην ομάδα της Athens Καλλιθέα.  Πλέον, ο 30χρονος μέσος ο οποίος πλέον αγωνίζεται και στο δεξί άκρο της άμυνας, μένει ελεύθερος από την Καλλιθέα και η Λαμία σύμφωνα με το Sportime.gr σκέφτεται την επιστροφή του στην ομάδα.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Το ενδεχόμενο να γυρίσει ξανά στη Λαμία ο Κώστας Μπουλούλης εξετάζει ο ιδιοκτήτης της, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δεν κουνιέται φύλλο στη Λαμία. Μετά την καλύτερη της χρονιά στην Super League, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει σηκώσει χειρόφρενο. Χωρίς προπονητή μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Βόκολου στον οποίο δεν έγινε καν πρόταση ανανέωσης και με αρκετούς ποδοσφαιριστές είτε να έχουν αποχωρήσει, είτε να είναι στην εξόδο, η Λαμία φαίνεται πως θα πάει χαμηλά την επόμενη σεζόν με το ψαλίδι στο μπάτζετ σύμφωνα με τα όσα λέει δεξιά και αριστερά η διοίκηση, να είναι μεγάλο.

Τα συμβόλαια που θα δώσουν φέτος θα είναι πολύ χαμηλά, οπότε ο Ιούνιος δεν ενδείκνυται για μεταγραφές αφού τέτοια εποχή και στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, οι τιμές είναι ακόμα ψηλά.

Στο πλαίσιο της μείωσης του μπάτζετ, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξετάζει περιπτώσεις που είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει. Μια εξ αυτών ο Κώστας Μπουλούλης. Ο Λαμιώτης μέσος ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από την Λαμία, δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Καλλιθέα και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο 30χρονος μέσος και… συγχωριανός του Παπαϊωάννου έχει δεχθεί μια κρούση από την Λαμία και το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στην κουβέντα, εφόσον και ο νέος προπονητής κάνει θετική εισήγηση για τον πρώην παίκτης της ομάδας του «Ελ Πάσο».

Διαβάστε επίσης

Back to top button