Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Φουλάρει για μεταγραφές ο Ηλιόπουλος

Η επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Η επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Άνεμος αλλαγής πνέει στην ΑΕΚΟ Δημήτρης Μελισσανίδης πούλησε, ο Μάριος Ηλιόπουλος έγινε το νέο αφεντικό της ΠΑΕ και οι εξελίξεις τρέχουν. Όχι τώρα, μήνες πριν ξεκίνησαν όλα.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν από τους πρώτους που το έμαθαν όταν ήρθε η στιγμή. Ο Αργεντινός κάνει τον σχεδιασμό του ξέροντας τις προθέσεις του νέου ιδιοκτήτη και έχοντας συμφωνήσει μαζί του για τις πρώτες μεταγραφές.

Προεργασία έχουν κάνει οι εμπλεκόμενες πλευρές. Οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί και οι επαφές έχουν ξεκινήσει. Με κάποιους είναι στην τελική ευθεία η υπόθεση. Το Sportime έχει ήδη κάνει αναφορά στους Μαντί Καμαρά και Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Δεν σταματά εδώ η Ένωση.

Το καλοκαίρι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Ο Ηλιόπουλος στο ξεκίνημά του είναι διατεθειμένος να καλύψει όλα τα «θέλω» του Αλμέιδα και να στείλει με το καλημέρα το δικό του μήνυμα για τις διαθέσεις του.

Πολύ μεγάλες αλλαγές, όμως, σε πρώτη φάση μην περιμένετε. Επιθυμία του Αλμέιδα είναι η παραμονή του βασικού κορμού. Και για να ελαφρύνουμε το κλίμα, το ερώτημα πολλών στα social media είναι εάν αποχωρεί ο Μάνταλος. «Ο Μάνταλος θα φύγει, όταν φύγω εγώ από την ΑΕΚ», είχε δηλώσει ο Μελισσανίδης. Μόνο που για τον κόουτς παραμένει σημαντικός και αυτό τα λέει όλα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button