Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Athens Kallithea: Τι ισχύει για Βράνιες

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, προτάθηκε στην Athens Kallithea και θα ήθελε να γυρίσει στη Superleague, όμως η περίπτωση του δεν «προχωράει».

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, προτάθηκε στην Athens Kallithea και θα ήθελε να γυρίσει στη Superleague, όμως η περίπτωση του δεν «προχωράει».

Η Athens Kallithea «κλείδωσε» το θέμα του προπονητή, με τη συμφωνία με τον Μάσιμο Ντονάτι, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες και πλέον μπορεί να προχωρήσει στις κινήσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της σεζόν της επιστροφής στη Stoiximan Superleague. Όπως είναι λογικό το θέμα του νέου τεχνικού ήταν η πρώτη προτεραιότητα, καθώς δεν γινόταν να «τελειώσουν» οι μεταγραφές χωρίς την έγκριση του.

Μια περίπτωση που προτάθηκε στους ανθρώπους του συλλόγου των Νοτίων Προαστίων είναι αυτή του Όγκνιεν Βράνιες, η οποία όμως δεν προχωράει. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ θέλει να γυρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και έβλεπε με θετικό μάτι την προοπτική της Athens Kallithea, τις τελευταίες ώρες μάλιστα αναπτύχθηκε μια φημολογία πως οι δυο πλευρές είναι κοντά, όμως αυτή διαψεύδεται κατηγορηματικά από το κλαμπ.

Όπως προκύπτει ο Βόσνιος στόπερ είναι πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ενώ ένα ακόμα στοιχείο που προβληματίζει είναι ο «έντονος» χαρακτήρας του, για τον οποίο έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο προσκήνιο. Ο 34χρονος αμυντικός την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 17 εμφανίσεις και από τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος. Tελευταία εμφάνιση του ήταν στις 12 Μαρτίου. Για την ιστορία η πλευρά του Βράνιες φέρεται να αξιώνει ένα συμβόλαιο της τάξης των 300-400.000 ευρώ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button