Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έχουν προταθεί στον ΟΦΗ και όχι μόνο οι Σόρια και Εραμούσπε!

Τι ισχύει για Εραμούσπε και Σόρια του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τις αποχωρήσεις Βούρου και Τοράρινσον ο ΟΦΗ ψάχνει τους αντικαταστάτες τους. Τι ισχύει για Εραμούσπε και Σόρια του ΠΑΣ Γιάννινα.

Βούρος και Τοράρινσον αποτελούν παρελθόν από τον ΟΦΗ. Μοιραία οι Κρητικοί θα κινηθούν για κεντρικό αμυντικό και δεξιό μπακ.
Εκτός από την περίπτωση του Ροντρίγκο Εραμούσπε, ως μεταγραφικός στόχος του ΟΦΗ εμφανίζεται ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κάρλες Σόρια.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ που υποβιβάστηκε στην Super League 2, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαια, αλλά κρίνονται υψηλά για την β’ εθνική.

Καταρχήν ο Εραμούσπε που είναι από τα πιο μεγάλα του ΠΑΣ Γιάννινα έχει εκφράσει στη διοίκηση την επιθυμία να αποχωρήσει. Για να φύγει όμως πρέπει να φέρει πρόταση. Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει υποψήφιους αγοραστές και άπαντες γνωρίζουν την εξαιρετική σχέση που έχουν Χριστοβασίλης και Λυσσάνδρου. Εκεί εμφανίζεται ο Εραμούσπε ο οποίος περισσότερο έχει προταθεί στον ΟΦΗ, παρά ενδιαφέρονται οι Κρητικοι. Και όχι μόνο στον ΟΦΗ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Αργεντίνος προτάθηκε και σε άλλη ομάδα που έπαιξε στα play off της Super League, αλλά απορρίφθηκε ασυζητητί.

Με τον Σόρια που επίσης έχει συμβόλαιο που αγγίζει τα 100 χιλιάρικα για την επόμενη σεζόν, ισχύει το ίδιο καθεστώς με τις σχέσεις διοίκησης και ποδοσφαιριστή να μην είναι και οι καλύτερες, μετά το εξώδιικο που έστειλε ο Ισπανός μπακ εξαιτίας των οφειλομένων.

Και ο Σόρια έχει προταθεί στον ΟΦΗ, χωρίς να προκύπτει οτι η ομάδα του Δέλλα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button