Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ψάχνει στόπερ και σέντερ φορ η ΑΕΚ!

Ο μεταγραφικός χάρτης της ΑΕΚ φαίνεται να αλλάζει αρκετά γρήγορα.

Ο μεταγραφικός χάρτης της ΑΕΚ φαίνεται να αλλάζει αρκετά γρήγορα. Μέσα στο καλοκαίρι. Εκτός από τις θέσεις δηλαδή που δεδομένα ψάχνει ενίσχυση. Τερματοφύλακας, δεξιός και αριστερός μπακ, χαφ και εξτρέμ αριστερά. Εκτός από αυτές τις θέσεις, φαίνεται πως προκύπτει ανάγκη και για άλλες. Η ΑΕΚ σκανάρει την αγορά τόσο για στόπερ όσο και για φορ.

Δεν είναι ειλημμένη απόφαση αλλά φαίνεται πως οι νέες ανάγκες προκύπτουν από ενδιαφέρον που υπάρχει για παίκτες της. Στην Τουρκία έγραψαν για πρόταση της Τραμπζονσπόρ στα 3 εκατομμύρια για τον Μουκουντί. Γενικά βέβαια ότι βγαίνει από τη γειτονική χώρα θέλει ένα άλφα φίλτρο. Το ζήτημα είναι άλλο. Ο 27χρονος στόπερ δεν έκανε καλή σεζόν. Καμία σχέση με αυτήν του 2022-23. Έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2026.

Στην Ένωση σε μια καλή πρόταση δε θα έλεγαν όχι. Τα 3 εκατομμύρια είναι εκτός πλάνου. Τα 6-7 π.χ. με μπόνους inlcuded, σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί και ναι. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα γίνει με τον Μουκουντί.

Η ΑΕΚ είναι στην αγορά και για περιπτώσεις επιθετικού. Όχι στυλ Φαν Βέερτ. Δηλαδή τρίτου στην ιεραρχία. Αλλά για παίκτη κολόνα. Όπως είναι ο Λιβάι Γκαρσία και ο Πόνσε. Και για τους δύο φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον. Σε πρώτο πλάνο ο Πόνσε. Η ΑΕΚ θα συζητήσει με μεγάλη πρόταση. Έδωσε κοντά στα 3,5 να τον αποκτήσει από την Έλτσε. Μια πρόταση στα τριπλάσια θα είναι δελεαστική. Φαίνεται πάντως να υπάρχει ενδιαφέρον.

Για τον Γκαρσία, κρατούν μικρό καλάθι μια και τα 20 plus εκατομμύρια από πέρυσι, δε φαίνεται πως μπορούν να δοθούν.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button