Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αισιοδοξία για Ποντένσε στον Ολυμπιακό!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε φυσικά και είναι προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε φυσικά και είναι προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό! Αισιοδοξία πως θα υπάρξει deal με τους Γουλβς στα 5 εκατομμύρια

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι διαφορετική περίπτωση από τους Όρτα και Κάρμο. Όχι ως προς την προσφορά στον Ολυμπιακό στην περσινή ιστορική σεζόν. Όσον αφορά το δέσιμο. Και ο Όρτα και ο Κάρμο θέλουν να συνεχίσουν στους κατόχους του Conference League. Διαφορετικές οι περιπτώσεις και οι συζητήσεις με Μπράγκα και Πόρτο αντίστοιχα.

Ο Ποντένσε είναι άλλο κεφάλαιο. Το έχει πει στους Γουλβς. Θέλει να πάει στον Ολυμπιακό. Πάει και τελείωσε: «Βρείτε τα» είναι η ξεκάθαρη τοποθέτησή του.

Ο άλλοτε διεθνής πορτογάλος εξτρέμ είναι διακοπές τώρα. Περιμένει όμως με την επιστροφή του να έχει μπει το θέμα του στην τελική ευθεία. Υπάρχει αισιοδοξία. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία για την ευτυχή κατάληξη του θέματος.

Το ζήτημα φυσικά και είναι το οικονομικό. Οι Γουλβς για να τον πάρουν από τον Ολυμπιακό είχαν δώσει περίπου 20 εκατομμύρια. Θέλουν να βγάλουν ότι μπορούν. Να μειώσουν τη ζημιά Φέτος πήραν κοντά στο 1,5 ως loan fee. Γνωρίζουν καλά όμως στους Γουλβς πως δεν μπορούν να καλύψουν και μεγάλο ποσό των χρημάτων που είχαν δώσει τον Ιανουάριο του 2020.

Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν κάπου στα 5 εκατομμύρια. Λίγο πάνω ίσως. Πάντως, κάπου εκεί είναι το πεδίο που κινείται ο Ολυμπιακός. Και εκεί είναι πιθανό να κλείσει και το ντιλ. Ο Ποντένσε πάντως όλα δείχνουν και δύσκολα θα στραβώσει πως θα μείνει στην Ελλάδα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button