Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ελεύθερος ο Νώντας Παντελάκης από τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Παρελθόν ο Νώντας Παντελάκης από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρελθόν ο Νώντας Παντελάκης από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ποσό που χάρισε για να μείνει ελεύθερος από τους Ηπειρώτες, ο Έλληνας στόπερ.

Συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο είχε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νώντας Παντελάκης, αλλά το πρωί της Τρίτης, ο Κρητικός κεντρικός αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με τους Ηπειρώτες.

Οι ετήσιες απολαβές του στις 100 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο από το φετινό του συμβόλαο, ο Έλληνας στόπερ έχει πάρει περίπου τα μισά. Για να μείνει ελεύθερος ο Παντελάκης, χάρισε όλα τα δεδουλευμένα, ένα ποσό που αντιστοιχεί περίπου στα μισά χρήματα του συμβολαίου του.
Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Ροσέρο, ο οποίος επίσης είχε να παίρνει ένα ποσό κοντά στις 50 χιλιάδες ευρώ το οποίο… παραγράφτηκε για να μετακομίσει στην Νεκάξα του Μεξικό.

Το ίδιο μοτίβο θα ακολουθήσει η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και με τους Εραμούσπε, Καραχάλιο και Σόρια στους οποίους επίσης έχει βάλει πωλητήριο. Για τον Καραχάλιο υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ, όπως αποκάλυψε το Sportime αλλά η πρόταση που έχει καταθέσει η κρητική ομάδα δεν ικανοποιεί τους ανθρώπους του ΠΑΣ.

Πάντως η πρόθεση της διοίκησης του Άγιαξ της Ηπείρου να… ξεφορτωθεί και τα τρία συμβόλαια τα οποία είναι πλέον και τα μεγαλύτερα στην ομάδα, μαζί με εκείνο του Κόντε είναι ξεκάθαρη.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button