Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πανσερραϊκός: Τον ήθελαν τρεις τον κλείνουν τα «Λιοντάρια»!

Ο Πανσερραϊκός φέρεται να έχει "κλείσει" ξένο εξτρέμ που αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα και βρισκόταν στο στόχαστρο τριών ομάδων της SuperLeague 1.

Ο Πανσερραϊκός φέρεται να έχει “κλείσει” ξένο εξτρέμ που αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα και βρισκόταν στο στόχαστρο τριών ομάδων της SuperLeague 1.

Πανσερραϊκός: Τον ήθελαν τρεις τον κλείνουν τα «Λιοντάρια»!

Επίσης δραστήριος μεταγραφικά ο Πανσερραϊκός. Την αρχή στα «Λιοντάρια» έκανε ο Μίλος Ντέλετιτς που επιστρέφει Ελλάδα, ενώ για λογαριασμό των «Λιονταριών» επαναπατρίστηκε και ο Δημήτρης Χαντάκιας. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με ξένο εξτρέμ ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν σε ελληνικό σύλλογο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Super League. Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον εξτρέμ, σειρά θα πάρει ο αντικαταστάτης του Πηλέα που θα συνεχίσει στην Κύπρο και στην Πάφο, αλλά και ο αντικαταστάτης του Χοβάν. Ο Πανσερραϊκός έχει λοκάρει δύο περιπτώσεις τερματοφυλάκων από το… πάνω ράφι, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία οτι με μια εκ των δύο θα υπάρξει συμφωνία το επόμενο διάστημα. Δεδομένη η κίνηση και για αμυντικό μέσο.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button