Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το “deadline” του Άρη στον Φαμπιάνο!

Τελευταία επαφή και deadline στον Φαμπιάνο. Αυτά είναι και αν θέλει ο βραζιλιάνος στόπερ.

Τελευταία επαφή και deadline στον Φαμπιάνο. Αυτά είναι και αν θέλει ο βραζιλιάνος στόπερ.

Ο Άρης θα έκανε μια τελευταία κίνηση για τον Φαμπιάνο. Την έκανε. Ξεκάθαρο το μήνυμα στον βραζιλιάνο.

Ο Φαμπιάνο μένει ελεύθερος. Ο Άρης του είχε κάνει μια πρόταση με αυξημένες απολαβές, αλλά ο βραζιλιάνος δεν απάντησε καν. Ζητούσε ένα ποσό κοντά στις 650-700 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Χρήματα που ο Άρης δεν πρόκειται να δώσει ποτέ.

Ο Φαμπιάνο δεν έχει κλείσει ακόμα σε ομάδα. Ομάδες από την Κύπρο που ακούστηκαν δεν πρόκειται ποτέ να τον ικανοποιήσουν οικονομικά. Επιπρόσθετα το «δέσιμο» με την Θεσσαλονίκη είναι πολύ δυνατό για τον κεντρικό αμυντικό του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν την τελευταία τους κίνηση. Ανέβασαν λίγο την προσφορά τους, αλλά πρέπει και ο Φαμπιάνο να πέσει αρκετά για να επιτευχθεί συμφωνία.

Πάντως από πλευράς Άρη το μήνυμα που εστάλη στον Φαμπιάνο ήταν σαφές και ξεκάθαρο.«Αυτά είναι τα χρήματα και η τελευταία μας προσφορά. Ρίχνεις τις απαιτήσεις σου και συνεχίζουμε». Ζητώντας παράλληλα από τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό να επιταγχύνει τις διαδικασίες και να δώσει άμεσα την απάντηση του, αφού οι Θεσσαλονικείς, όπως ενημερώσαμε δουλεύουν άλλες δύο περιπτώσεις στόπερ, προκειμένου να καλύψουν το κενό, αν τελικά ο Φαμπιάνο δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Φαμπιάνο, αξιόπιστος στόπερ, «καψούρα» του Άκη Μάντζιου, αλλά ο Άρης δεν θα τον περιμένει πολύ.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button