Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Θέλει τον Μουκουντί η Μίλαν»

Στο… στόχαστρο της Μίλαν φέρεται να βρίσκεται ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «livefoot».

Στο… στόχαστρο της Μίλαν φέρεται να βρίσκεται ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «livefoot».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο 26χρονος αμυντικός της Ένωσης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Εκτός από τους «ροσονέρι» γίνεται λόγος και για δύο αγγλικές ομάδες που «κοιτούν» τον Καμερουνέζο.

Αυτές είναι οι Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ που επιθυμούν να ενισχύσουν την άμυνά τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα

«Η Μίλαν ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή που πέρασε από την Σεντ Ετιέν. Αυτός ο παίκτης είναι ο Μουκουντί που αγωνίζεται στην ΑΕΚ όπου κάνει επιτυχία και προέρχεται από μια πολύ μεγάλη σεζόν, αρκετή για να προκαλέσει το ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Στην περίπτωση αυτή η Σεντ Ετιέν έχει λόγους για να έχει την προσοχή της καθώς οι πράσινοι θα μπορούσαν να λάβουν ποσοστό μεταπώλησης στην επόμενη μεταγραφή του παίκτη! Οι συμφωνίες που έγιναν με την ΑΕΚ προβλέπουν ότι το 30% της επόμενης συναλλαγής θα πάει στα ταμεία της Σεντ Ετιέν.

Ο ελληνικός Τύπος συζητά την υπόθεση Μουκουντί εδώ και αρκετές ημέρες», σημειώνεται ενώ παρακάτω αναφέρονται κάποια ποσά από τους Γάλλους, όπου τονίζεται πως η ΑΕΚ δεν συζητά με κάτω απο 7-8 εκατομμύρια ευρώ και πως οι προσφορές μεταξύ 2,1 και 2,4 εκατομμυρίων ευρώ ειναι μικρές.

Το ρεπορτάζ κλείνει και τονίζει πως η Μίλαν την άνοιξη είχε παρακολουθήσει τον Μουκουντί ωστόσο οι Ιταλοί δεν φαίνεται πως παίζουν μόνοι τους καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ όμως «οι Μιλανέζοι ενδιαφέρον περισσότερο για τον παίκτη».

Πηγή: monobala.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button