Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νέες επαφές ανάμεσα σε Μεϊτέ και ΠΑΟΚ!

Ο Μεϊτέ φαινόταν πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αν και τις τελευταίες ώρες γίνονται προσπάθειες για νέες επαφές

Ο Μεϊτέ φαινόταν πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αν και τις τελευταίες ώρες γίνονται προσπάθειες για νέες επαφές.

Ο Μεϊτέ αποτέλεσε βασικό κομμάτι του φετινού ΠΑΟΚ. Που τελείωσε θριαμβευτικά με την κατάκτηση της Super League. Ο υψηλόσωμος χαφ έδεσε τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε την παραμονή του. Δεδομένα.

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε να τα βρίσκει με την Μπενφίκα. Όχι με τον παίκτη. Αν και έβγαινε σιγουριά πως ο Μεϊτέ θα μείνει, αν και δεν είχε κλειδώσει.

Οι πρωταθλητές διέρρευσαν πως αποσύρονται από την υπόθεση. Βέβαια, μπορεί να μην τους πίστεψε και κανείς. Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει με τον Καμαρά και τελικά τον απέκτησαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες επιχρείται προσέγγιση ξανά. Από κοινού. Τόσο από την πλευρά του Μεϊτέ όσο και από αυτήν του ΠΑΟΚ. Ίσως να έχει παίξει ρόλο και η προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός. Η βολιδοσκόπηση, το δυνατό like.  

Υπάρχουν γέφυρες πάντως πλέον ξανά ανάμεσα σε Μεϊτέ και ΠΑΟΚ. Θα πρέπει δεδομένα να ρίξει τις απιατήσεις του. Ίσως ανέβει και λίγο ο ΠΑΟΚ. 

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button