Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Υπάρχει θέμα με Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό!

Δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα από την Τουρκία για το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα. Υπάρχει κάτι. Ο Παναθηναϊκός σε στάση αναμονής.

Δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα από την Τουρκία για το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα. Υπάρχει κάτι. Ο Παναθηναϊκός σε στάση αναμονής.

Ο Παναθηναϊκός επένδυσε πολλά στην απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα. Καμία μεταγραφή δεν μπορεί να κριθεί μέσα σε έξι μήνες. Προβληματισμένος από την εξέλιξη πάντως της σχέσης είναι και ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας. Με ότι αυτό σημαίνει…

Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει λέει ο θυμόσοφος λαός και μάλλον έχει δίκιο. Από το Sportime διαβάσατε την περασμένη εβδομάδα πως ο Τάσος Μπακασέτας αλλιώς ονειρευόταν τα πράγματα στον Παναθηναϊκό. Διότι, υπάρχει πίεση από τον κόσμο προς την ομάδα και τους παίκτες. Ειδικά τους Έλληνες παίκτες που ξέρουν και καταλαβαίνουν.

Το πρωτάθλημα δεν ήρθε στο «τριφύλλι», η επόμενη μέρα δεν είναι εύκολη και ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας ζυγίσει καταστάσεις. Ειδικά αν τελικά αποχωρήσει ο Φώτης Ιωαννίδης στο τέλος του καλοκαιριού, θα χάσει και το (ποδοσφαιρικό) alter ego του.

Από τη Fanatik προέκυπτε πως ο «Μπάκα» θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην Τουρκία. Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε και πιθανούς προορισμούς Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ. Εδώ κάπου αρχίζει και το χάνει. Διότι, στην ομάδα της Τραπεζούντας δεν γυρίζει ποτέ! Τα έχει «σπάσει» με τον ιδιοκτήτη του club και δεν νομίζω ότι το γυαλί μπορεί να «κολλήσει». Επιπρόσθετα, τάσεις φυγής δεν προκύπτουν.

Ωστόσο, ένας προβληματισμός στο μυαλό του υφίσταται και με το παραπάνω. Με άλλα λόγια, αν μία ομάδα (ειδικά σαν την Μπεσίκτας) χτυπούσε την πόρτα του Μπακασέτα, ίσως ο παίκτης να μην έλεγε όχι. Ούτε ο Παναθηναϊκός θα στεκόταν εμπόδιο εδώ που τα λέμε.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button