Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Κοντά σε συμφωνία με τον Αντούνα η ΑΕΚ»

Σε προχωρημένες επαφές με την Κρουζ Αζούλ για την μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα, παρουσιάζει Μεξικανός δημοσιογράφος την ΑΕΚ.

Σε προχωρημένες επαφές με την Κρουζ Αζούλ για την μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα, παρουσιάζει Μεξικανός δημοσιογράφος την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Λεόν Λεκάνδα, οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για την μετακίνηση του 26χρονου εξτρέμ στην Ένωση.

Όπως σημειώνει ο Μεξικανός δημοσιογράφος, απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για την επίτευξη του deal, ενώ ως εμπλεκόμενη παρουσιάζεται και η Τσίβας, που κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του Αντούνα.

O Aντούνα δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025, ενώ για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν και ο Παναθηναϊκός, με τον 26χρονο εξτρέμ να έχει… πέραση στην Ελλάδα.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button