Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρώτη νίκη στο 2019 για τη Λίβερπουλ (vid)

Οι «κόκκινοι» πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Μπράιτον κι επέστρεψαν στις νίκες μετά τις ήττες από Σίτι και Γουλβς.

PREMIER LEAGUE-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-1

Γήπεδο: Amex Stadium  

Την πρώτη της νίκη στο 2019 πέτυχε η Λίβερπουλ, που επικράτησε με 1-0 της Μπράιτον χάρις σε πέναλτι του Σαλάχ. Έτσι μετά από τις ήττες από Σίτι και Γουλβς, οι «κόκκινοι» δείχνουν να συνέρχονται.

Στο 9’ ο Ρόμπερτσον έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Φιρμίνο δεν πρόλαβε την μπάλα για εκατοστά, ενώ στο 27’ ο Άρνολντ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Σακιρί πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 48’ ο Μπάτον έπεσε και μπλόκαρε το σουτ του Σαλάχ από τα αριστερά, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γκρος ανέτρεψε στην περιοχή τον Σαλάχ και ο ρέφερι έδωσε με τη μία το πέναλτι. Ο Αιγύπτιος εκτέλεσε σωστά κι έκανε έτσι το 0-1. Στο 58’ ο Φαμπίνιο με προβολή έσωσε μετά από πλασέ του Γκρος, ενώ στο 68’ο Άλισον έπεσε κι έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Λοκάντια. Στο 75ο λεπτό ο Φιρμίνο έκανε το μακρινό σουτ με τον Μπάτον να διώχνει δύσκολα και στο 80’ το σουτ του Βαϊνάλντουμ πέρασε  μόλις έξω. Στο 87’ ο Μανέ έκανε όμορφη ενέργεια αλλά το σουτ του κόντραρε στον Ντάφι ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σαλάχ έχασε απίστευτη ευκαιρία από κοντά, καθώς πλάσαρε αδύναμα και άστοχα.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Μπάτον, Μοντόγια, Ντανκ, Ντάφι, Μπονγκ, Στίβενς, Πρέπερ, Μαρτς (66’ Αντόνε), Γκρος (79’ Καγιάλ), Λοκάντια, Μαρεϊ (66’ Νοκέρ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Άρνολντ, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σακιρί (72’ Μίλνερ), Μανέ (90’ Κεϊτά), Σαλάχ (90+4’ Οριζί), Φιρμίνο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button