«Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο Κορέα θα πωληθεί – ΑΕΚ και Ρίβερ πάνω απ’ όλους τους μνηστήρες»
Η ΑΕΚ κλείνει με γοργούς ρυθμούς τα μεταγραφικά μέτωπα και πλέον ρίχνει το βάρος στον σέντερ φορ με δεδομένο πως στο ρόστερ της έχει μόνο τον Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ κλείνει με γοργούς ρυθμούς τα μεταγραφικά μέτωπα και πλέον ρίχνει το βάρος στον σέντερ φορ με δεδομένο πως στο ρόστερ της έχει μόνο τον Λιβάι Γκαρσία.
Η ΑΕΚ, λοιπόν, ρίχνει πλέον το βάρος στον επιθετικό παλεύοντας, όπως προκύπτει από τα ιταλικά δημοσιεύματα την υπόθεση του άσου της Ίντερ, Χοακίν Κορέα. Και πώς προκύπτει αυτό; Η απάντηση βρίσκεται στην έντυπη έκδοση της Gazzetta Dello Sport, η οποία σε ρεπορτάζ της έβαζε πολύ γερά στο παιχνίδι του Αργεντινού επιθετικού την Ένωση.
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι «μέσα στην εβδομάδα ή στις επόμενες εβδομάδες ο Κορέα θα πωληθεί». Τονιζόταν πως «δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο της Ίντερ και πάνω απ’ όλους τους μνηστήρες του είναι η ΑΕΚ και η Ρίβερ».
Και αυτά ενώ το μεσημέρι υπήρχε άλλο ρεπορτάζ που ήθελε τον παίκτη να μην θέλει να φύγει από την Ιταλία. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι σε ρεπορτάζ του Sport Mediaset έπαιξε πως ο Κορέα ναι μεν δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ίντερ για την νέα σεζόν, αλλά ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από την Ιταλία. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε πως ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ εξετάζουν την περίπτωσή του και υπάρχουν προσφορές, ενώ γινόταν αναφορά και στο ενδεχόμενο ο παίκτης να δοθεί ως αντάλλαγμα στην Τζένοα για τη μεταγραφή του Άλμπερτ Γκούντμουνσον που θέλουν οι «νερατζούρι».
Και δεν τελειώσαμε εδώ… Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Ίντερ ζητεί το ποσό των έξι εκατ. ευρώ από τις ενδιαφερόμενες ομάδες για να τον αποκτήσει.
Πηγή: SDNA