Προσπάθησε για Άμραμπατ ο Ολυμπιακός!
Μία... βόμβα προσπάθησε να ρίξει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί καθώς κινήθηκε για τον Σόφιαν Άμραμπατ, αδερφό του Νόρντιν της ΑΕΚ αλλά η Φιορεντίνα ζητάει 15 εκατ. ευρώ.
Μία… βόμβα προσπάθησε να ρίξει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί καθώς κινήθηκε για τον Σόφιαν Άμραμπατ, αδερφό του Νόρντιν της ΑΕΚ αλλά η Φιορεντίνα ζητάει 15 εκατ. ευρώ.
Με την υπόθεση του Σόφιαν Άμραμπατ έμπλεξαν οι Ιταλοί το όνομα του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αποκτήσουν τον 27χρονο Μαροκινό χαφ.
Σύμφωνα με το «Il Tirreno», τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Γαλατασαράι έκαναν κίνηση προς την Φιορεντίνα για τον μικρό αδερφό του Νόρντιν Άμραμπατ της ΑΕΚ ώστε να τον αποκτήσουν αφού βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καμία από τις ομάδες δεν μπόρεσε να πλησιάσει τα «θέλω» των Ιταλών καθώς οι ίδιοι ζητούν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ για την πώληση του.
Ο 57 φορές διεθνής χαφ έπαιξε ως δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν, έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό Μουντιάλ τον χειμώνα του 2022 στο Κατάρ. Συνολικά μέτρησε 30 συμμετοχές με τους «κόκκινους διαβόλους» ενώ με τη Φιορεντίνα είχε 107 παιχνίδια στο ενεργητικό του.
Ο συμπατριώτης του, Αγιούμπ Ελ Καμπί ανανέωσε για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό και την ίδια στιγμή τελείωσε η διορία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να μείνει στη Φιορεντίνα.
πηγή: gazzetta.gr