«Πληγώνεται» ξανά η άμυνα της ΑΕΚ – Δεύτερο σερί ματς με τρία γκολ παθητικό
«Πληγώνεται» ξανά η άμυνα της ΑΕΚ – Δεύτερο σερί ματς με τρία γκολ παθητικό.

«Πληγώνεται» ξανά η άμυνα της ΑΕΚ – Δεύτερο σερί ματς με τρία γκολ παθητικό
Η ΑΕΚ δέχθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τρία γκολ στα Stoiximan Playoffs, με την ήττα από τον Παναθηναϊκό να αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τα αμυντικά της προβλήματα σε κομβικό σημείο της σεζόν.
Τα αμυντικά ζητήματα της ΑΕΚ ήρθαν ξανά στην επιφάνεια, με την «Ένωση» να γνωρίζει δεύτερη διαδοχική ήττα στα Stoiximan Playoffs, δεχόμενη μάλιστα τρία γκολ και από τον Παναθηναϊκό. Μετά το 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, ήρθε το 3-1 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Αλμέιδα να μην μπορεί να βρει σταθερότητα στα μετόπισθεν.
Πρόκειται για επανάληψη ενός σκηνικού που είχε καταγραφεί και τη σεζόν 2021-22, όταν η ΑΕΚ είχε δεχθεί ξανά τρία γκολ σε δύο σερί αγώνες των Playoffs. Συγκεκριμένα, στις 14 Μαΐου 2022 είχε ηττηθεί με 3-2 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και λίγες ημέρες αργότερα, στις 17 Μαΐου, ακολούθησε η ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και η αμυντική αδυναμία της ΑΕΚ δημιουργούν πίεση ενόψει της συνέχειας, με την ανάγκη για άμεση αντίδραση να είναι πλέον επιτακτική, τόσο σε επίπεδο εικόνας όσο και ουσίας στη μάχη του τίτλου.










